Αρχική Green Life Διαδρομές Στη Χίο φιλοξενήθηκε Σουηδός δημοσιογράφος

Στη Χίο φιλοξενήθηκε Σουηδός δημοσιογράφος

11


 

 Στη Χίο φιλοξενήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Σουηδός δημοσιογράφος κ. Stafan Forssel , πραγματοποιώντας ρεπορτάζ για τη Χίο.
     Τον κ. Forssel σύστησε στην Ν.Α και τη ΝΕΤΠ ο Διευθυντής του ΕΟΤ Σκανδιναβικών χωρών μετά και από επικοινωνία με την πρόεδρο της ΝΕΤΠ κα. Λίτσα Λύκου, ικανοποιώντας σχετικό αίτημά της κατά τη διάρκεια της έκθεσης τουρισμού στη Φιλλανδία και το πρόγραμμά του οργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία δραστηριοτήτων οικοτουρισμού Masticulture.
     Λόγω των ιδιαίτερων ενδιαφερόντων του δημοσιογράφου το ρεπορταζ αναφέρεται στην μαστίχα, τα Μαστιχοχώρια, τα αγριολούλουδα της Χίου, την παρατήρηση πουλιών, τους παραδοσιακούς χορούς και την ιστορία και λαογραφία του τόπου μας.
Τη διαμονή του προσέφεραν ευγενικά τα ‘Σπιτάκια’ στα Αυγώνυμα, το ‘Medieval Castle’στα Μεστά και τα ‘Σπήλαια’ Καρδαμύλων.
     Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο κ. Forssel  είχε επαφές με την πρόεδρο της ΝΕΤΠ κα. Λίτσα Λύκου και πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Νομάρχη κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη, ο οποίος του προσέφερε ενημερωτικά βιβλία και έντυπα από τη Χίο.
     Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α Χίου, που ήταν υπεύθυνο για την οργάνωση της επίσκεψης του Σουηδού Δημοσιογράφου.


Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων