Αρχική Νέα Αθλητικά Πρωταθλητής ποδοσφαίρου 2008 το 2ο Δημοτικό Σχολείο

Πρωταθλητής ποδοσφαίρου 2008 το 2ο Δημοτικό Σχολείο

11

 Μετά τη μεγάλη νίκη τους απέναντι στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, οι μαθητές-ποδοσφαιριστές  του 2ου Δημοτικού πανηγύρισαν δεόντως μαζί με τους συμμαθητές τους, που γέμισαν τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, την κατάκτηση του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η ομάδα του 2ου Δημοτικού μπήκε αγχωμένη στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να βρει το ρυθμό της και να ξεκινήσει το «χορό»… των γκολ.
Το σκορ στον τελικό άνοιξε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ο Αναγνωστάκης, ενώ στη συνέχεια ο Μανές πετυχαίνοντας 2 τέρματα, διαμόρφωσε σε 3-0 το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μισό, μετά από γκολ του Ιωάννου και Κωστάλα, διαμορφώθηκε το τελικό 5-0. Για να φτάσει το 2ο στον τελικό, επικράτησε της Καλιμασιάς με 10-2, του 1ου Βροντάδου με 12-2, του 3ου Βροντάδου με 10-1 και του 1ου  Χίου με 3-0.
Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στα παιδιά του 2ου Δημοτικού όσο και στα παιδιά του 7ου που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό αφήνοντας την αίσθηση ότι το μέλλον του χιώτικου πο-δοσφαίρου είναι ελπιδοφόρο.
Συνθέσεις
2ο Δημοτικό (Σμαρώ Γουρουνή): Χ. Βαγιάνος, Γ. Κωστάλας, Χρ. Κοντογιάννης, Ι. Μανές, Χ. Βογιατζής, Ι. Καραμάνης, Ι. Παντελίδης, Μ. Αναγνωστάκης, Λ. Τέττερης, Π. Βαβυλουσάκης, Χρ. Ιωάννου, Ν. Καφεζής, Γ. Βούκουνας, Μ. Τρικύλας
7ο Δημοτικό (Στέφανος Καλεντζης) : Π. Κοκολιάς, Δ. Τομάζος, Στ. Κουτελάκης, Ι. Στάθης, Μ. Γλύκας, Γ. Σγούτας, Π. Γεραζούνης, Δ. Φακούδης, Μ. Κουκα, Λ. Αρακάς, Γ. Μπουμπάρης.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, Τετάρτη, 9 Απριλίου