Αρχική Νέα Τοπικά Στις γυναίκες της χρονιάς η Ευαγγελία Χαβιάρα- Κοκκινάκη

Στις γυναίκες της χρονιάς η Ευαγγελία Χαβιάρα- Κοκκινάκη

108

 

Η χιώτισσα  Ευαγγελία Χαβιάρα- Κοκκινάκη τιμήθηκε με Ειδικό Βραβείο στην εδκήλωση των εκδόσεων Λυμπέρη για τις “Γυναίκες της Χρονιάς” για την κοινωνική της προσφορά στον αγώνα για τα αυτιστικά παιδιά, ένα από τα οποία είναι και η υιοθετημένη της κόρη.
Η Ε.Χαβιάρα, αφιέρωσε το βραβείο στον σύζυγό της Ανδρέα Κοκκινάκη που την στηρίζει σε αυτό τον αγώνα, και σε όλους τους συνοδοιπόρους γονείς της «Αναγέννησης», του συλλόγου  για αυτιστικά παιδιά, που ίδρυσαν με μπροστάρισσα την ίδια
Τελευταία, αλλά όχι έσχατη παίρνοντας το λόγο η «μάνα κουράγιο», προκάλεσε ξέχωρη  συγκίνηση   στη λαμπερή ομήγυρη, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να απευθύνει έκκληση προς όλους για να βοηθήσουν στην ανέγερση ενός σχολείου για τα παιδιά.
Για την ιστορία, η «Αναγέννηση» έχει αγοράσει ένα οικόπεδο, σε περιοχή  των Αθηνών,  έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από εφοπλιστές, επειδή όμως βρίσκεται εκτός ΖΟΕ δε μπορεί να εκδοθεί άδεια οικοδόμησης. Αν αυτό δεν γίνει εφικτό, ο σύλλογος δέχεται κάθε προσφορά για  νέο οικοδομήσιμο οικόπεδο.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Πέμπτη, 10 Απριλίου

ΦΩΤΟ: από παλαιότερο ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ