Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Σιδερής Ντομάτας: δεν χρειάζονται υποδείξεις τα μέλη του ΠΑΣΟΚ

Σιδερής Ντομάτας: δεν χρειάζονται υποδείξεις τα μέλη του ΠΑΣΟΚ

7

Σιδερής Ντομάτας- γραπτή δήλωση

 

 «Ως γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Χίου θεωρώ χρέος μου να παραθέσω τη δυσαρέσκεια μου σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την πρωτοβουλία του κ. Λαμπρινούδη, Νομάρχη του νησιού μας, να συλλέξει υπογραφές στήριξης υπέρ του απερχόμενου γραμματέα της ΝΕ Χίου του ΠΑΣΟΚ.
  Μια τέτοια κίνηση είναι πρωτοφανής και πολωτική, από τη στιγμή μάλιστα που ακόμα δεν έχουν κατατεθεί άλλες υποψηφιότητες. Το ήθος που «διδάσκει» το ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπει τέτοιου είδους διχαστικές ενέργειες.
  Το μεγάλο λαϊκό κίνημα μας μόλις βγήκε αναγεννημένο από μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας, όπου δυστυχώς τέτοιου είδους καταστάσεις μόνο κακό μπορούν να κάνουν διατηρώντας τη μιζέρια στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
  Ως νεολαία ΠΑΣΟΚ καλούμε τους πάντες να ενεργήσουν με γνώμονα το καταστατικό του κινήματός μας, λειτουργώντας μέσα στο πλαίσιο των αξιών που εκφράζουν το χώρο μας. Οι εκλογές των οργάνων θα πρέπει να είναι το εφαλτήριο προς μια νέα εποχή για το ΠΑΣΟΚ, μια εποχή δημιουργική και ενωτική.
  Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του κινήματός μας δεν χρειάζονται υποδείξεις ούτε κατευθυντήριες γραμμές από κανένα για το πιο πρόσωπο θα ψηφίσουν για τη θέση του γραμματέα της ΝΕ Χίου του ΠΑΣΟΚ. Μια θέση σημαντική και καίρια για το τοπικό ΠΑΣΟΚ, μια θέση που θα πρέπει να συμπορεύεται με το γενικό πρόσταγμα της κοινωνίας, την ανανέωση!».