Αρχική Green Life Διαδρομές Ενημέρωση για τη χιώτικη αποστολή στο “Τουριστικό Πανόραμα 2008”

Ενημέρωση για τη χιώτικη αποστολή στο “Τουριστικό Πανόραμα 2008”

20

 

Η 13η Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα 2008» πραγματοποιήθηκε από 17 έως 20 Απριλίου 2008 στο εκθεσιακό κέντρο «Expoathens» της Αττικής με την συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου και της Ν.Ε.Τ.Π. σε περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
 Παρά την μειωμένη κίνηση που υπήρξε λόγω του άκαιρου της ημερομηνίας πραγματοποίησης της τόσο από το περίπτερο της Νομαρχίας , όσο και από το ξεχωριστό περίπτερο του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Χίου διανεμήθηκαν τουλάχιστον 3000 τουριστικοί οδηγοί από το τυπογραφείο «αλφα-πι» και φυλλάδια που διέθεσαν η Ν.Ε.Τ.Π. , ο Δήμος Χίου , και Ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Χίου.
 Στα πλαίσια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις αναφορικά με τη μαστίχα και την οχυρωματική αρχιτεκτονική της Χίου και δρώμενα με παραμύθια και μουσική από τη Χίο.
 Στην Έκθεση συμμετείχαν η κα Λίτσα Λύκου , Νομαρχιακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Π. , η κα Βάσω Κριτάκη , Προϊσταμένη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α. Χίου , και οι κ.κ. Έφη Λυπαρή , Προϊσταμένη Τμήματος Τουρισμού της Ν.Α. Χίου και κα. Μαρία Τσιλίμη ειδική συνεργάτης της Ν.Ε.Τ.Π. .
 Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι του τυπογραφείου «αλφα-πι» και εκπρόσωποι του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Χίου.
 Προϊόντα για την διακόσμηση του περιπτέρου και κεράσματα , διέθεσαν ευγενικά Χιώτες παραγωγοί.
 Κατά την διάρκεια της Έκθεσης , όπου τιμώμενη περιοχή ήταν η Μαγνησία, πραγματοποιήθηκαν ποικίλες εκδηλώσεις, όπως παρουσίαση με θέμα τις αφίσες του Ε.Ο.Τ. , ημερίδα με θέμα : «Τα οργανωμένα ταξίδια και την προστασία του καταναλωτή» , συνεντεύξεις τύπου, καθώς και  παρουσιάσεις τοπικών χορών , γευσιγνωσίας και κεράσματα.
 Παράλληλα πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι δεξιότητος «MINI CRUISE» σε σχετικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης , όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά ταξίδια.
 Συγχρόνως όπως κάθε χρόνο παρουσιάσθηκε σχετική έρευνα της «ΚΑΠΑ RESEARCH» για λογαριασμό του οργανωτή φορέα «Όμιλος Καλοφωλιά» σχετικά με τον τουρισμό, για της οποίας τα αποτελέσματα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν από την ιστοσελίδα  www.traveldailynews.gr  . 
                                                  Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων