Αρχική Απόψεις Συνεντεύξεις @νθότυπος: Τιμή στη ψυχή της «Αναγέννησης», επιμέλεια Θ. Πυλιώτης, 8/5/2008

@νθότυπος: Τιμή στη ψυχή της «Αναγέννησης», επιμέλεια Θ. Πυλιώτης, 8/5/2008

36

      @νθότυπος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Πυλιώτης

     
     Τιμή στη ψυχή της «Αναγέννησης»
    
     Βραβεύει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου την Ευαγγελία Χαβιάρα- Κοκκινάκη ως «Χιώτισσα Μητέρα της Χρονιάς», τη Μέρα της Μητέρας.
     Με την ευκαιρία έτσι ας μεταφέρουμε το σχόλιο της τηλεκριτικού Πόπης Διαμαντάκου από το περιοδικό των ΝΕΩΝ Ntv (25/4/2008), σχετικά με την εκδήλωση «Γυναίκα της Χρονιάς» και την ξεχωριστή παρουσίαση της κας Χαβιάρα- Κοκκινάκη..
     «Έπηξαν τα μεσημεριανάδικα με πλάνα από την εκδήλωση για τη «Γυναίκα της χρονιάς», όπου κατά παράδοση βραβεύτηκε η Ελένη Μενεγάκη. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να ξαναγεμίσει η μικρή οθόνη με πλάνα της πρωινατζούς με τουαλέτα, το Χατζηνικολάου να δηλώνει πόσο τη θαυμάζει και την υπολήπτεται, την ίδια να δηλώνει πόσο θαυμάζει το Χατζηνικολάου, τη βουλευτή Έλενα Ράπτη με αποκαλυπτική τουαλέτα να παραλαμβάνει επίσης βραβείο και να καταλαμβάνει επίσης άφθονο μεσημεριανάδικο χρόνο, όπου αναλυόταν η ομορφιά της ιδίας και του μονίμου συνοδού της. Επίσης είδαμε πλάνα κολλητών, φίλων καρδιακών και άσπονδων της σοουμπίζνες να αλληλοκομπλιμεντάρονται.
     Πήξαμε στο βλαχοχόλιγουντ, αλλά δεν είδαμε πουθενά να συνωστίζονται οι ρεπόρτερ για δυο λόγια από την κ. Χαβιάρα- Κοκκινάκη, τη γυναίκα που όχι μόνο έχει υιοθετήσει τρία παιδιά με αυτισμό (σ.σ. το ένα από τα 3 υιοθετημένα παιδιά είναι αυτιστικό), αλλά δίνει αγώνα για την ίδρυση νοσοκομείου περίθαλψης όλων των παιδιών με το ίδιο πρόβλημα.
     Η τηλεόραση φτιάχνει το δικό της πολτό, αλλά ευτυχώς η ζωή επιμένει να δίνει το μέτρο της διαφοράς.
    
        ΤΙΤΛΟΙ (7/5/2008)
        ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: Βοηθήστε γονείς! Κράνος στους έφηβους
        ΑΛΗΘΕΙΑ: Γκαζιές… ελέγχων στα δίκυκλα
        ΠΟΛΙΤΗΣ: Μηχανο… μάζωμα από την Τροχαία
        ΠΡΟΟΔΟΣ: Η Νομαρχία Νήσων Αιγαίου
       
        ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
Για ασφαλή οδήγηση

«Μόνο στην Ελλάδα τα παιδιά ελκύονται από την ταχύτητα; Γιατί δεν έχουμε τέτοια και τόσα δυστυχήματα στο εξωτερικό; Εκεί οι εξετάσεις γίνονται διαφορετικά, οι οδηγοί των δικύκλων φοράνε στολή κλπ».
(του Δημήτρη Γιαμμά- ΑΛΗΘΕΙΑ)


«Από σήμερα δεσμευόμαστε να είμαστε όπου βρίσκονται οι νέοι οδηγοί… στους δρόμους, στις παραλίες, στις καφετέριες, όπου κι αν βρίσκονται, θα είμαστε εκεί για να προλάβουμε το κακό»
(Ανδρέας Δαμίρης- υποδιοικητής Τμήματος Τροχαίας, ΠΟΛΙΤΗΣ)


«Βοηθήστε γονείς, απαιτείστε από τα παιδιά σας να φορούν κράνος»
(Κυριάκος Αφενδούλης- διοικητής τμήματος Τροχαίας- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ)


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 8/5/2008 (dimokratiki.org)