Αρχική Απόψεις Συνεντεύξεις @νθότυπος: Εθελοντικός καθαρισμός και δασοπροστασία, επιμέλεια Θ. Πυλώτης (21/5/2008)

@νθότυπος: Εθελοντικός καθαρισμός και δασοπροστασία, επιμέλεια Θ. Πυλώτης (21/5/2008)

12

      @νθότυπος
  
         
          Εθελοντικός καθαρισμός και δασοπροστασία
        
    Το κάλεσμα του ΕΥΟΔΟΥ για συνεργασία με συλλόγους και την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να γίνονται εθελοντικοί καθαρισμοί κάθε Κυριακή φαίνεται να αποδίδει.
   Το πρώτο ραντεβού έκλεισε για το λιμανάκι της Βοκαριάς, όπου σε συνεργασία με τον ομώνυμο σύλλογο, το Δήμο Ιωνίας και τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών θα γίνει ο καθαρισμός του λιμανιού.
   Αν σε αυτή την κίνηση προστεθεί και η δράση της Εθελοντικής ομάδας Πυροπροστασίας Δήμου Ιωνίας, που με 62 ενεργά μέλη, έχει ήδη πιάσει δουλειά καθαρισμού των αγροτόδρομων τότε μπορούμε να πούμε ότι ο Δήμος Ιωνίας έχει να παρουσιάσει μια πολύ θετική εικόνα σε ότι αφορά τον εθελοντισμό.
   Να σημειώσουμε πάντως ότι η πρωτοπορία ανήκει στην εθελοντική ομάδα Ομηρούπολης που με τον όγκος δουλειάς αλλά και τη διάρκεια ζωής το δίχως άλλο ξεχωρίζει.
   Στην εθελοντική προσπάθεια πρέπει να περιλάβουμε και την Κίνηση-19 της Αμανής, που βεβαίως δεν έχει ως κύριο μέλημα την δασοπροστασία αλλά που ήδη έχει να επιδείξει εθελοντική δουλειά.
  
  
  
          ΤΙΤΛΟΙ (20/5/2008)
          ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: Πανελλαδικές
          ΑΛΗΘΕΙΑ:  Φάμπρικα κλήσεων
          ΠΟΛΙΤΗΣ: Επιασε ο αιφνιδιασμός
          ΠΡΟΟΔΟΣ: Το αυτοκέφαλο της ελληνικής εκκλησίας και ο κ.κ. Ιερώνυμος
          CHIOSNEWS.COM: Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών: κάλεσμα αντίστασης στην ακρίβεια
 


    
       Εκ των Έσω
   Γοήτευσε ο Α. Λοβέρδος
   «… ο συνταγματολόγος καθήλωσε τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση της Ελπίδας, ως δεινός ομιλητής σε περίοδο άσκησης αντιπολίτευσης.
   Βέβαια οι πιο προσεκτικοί παρατήρησαν ότι, μολονότι μίλησε αρκετά, σχεδόν επί μία ώρα, το όνομα του Γ. Παπανδρέου το ανέφερε μόλις μία φορά, προς το τέλος της ομιλίας του».
   (ΠΟΛΙΤΗΣ)
  
   «Κέρδισε το κοινό της Ελπίδας (της Χίου) ο Λοβέρδος. Και μάλλον ήταν αναμενόμενο, αφ’ ης στιγμής οι δυο τους μοιάζουν με πολλά. Το μαρτυρεί η κοινή πορεία τους..
   Τι ψιθύριζαν στα τραπέζια όση ώρα κρατούσε ο λόγος πρώτα του ενός και ύστερα του άλλου; Ότι υπάρχουν ωραία (με την κυριολεκτική και τη μεταφορική έννοια του όρου) στελέχη στο κόμμα…».
   (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ)
  
   «… Ένας Λοβέρδος που γοήτευσε τις γυναίκες με τη φυσική παρουσία του, αλλά και τους άντρες με την αντίστοιχη πολιτική. Ο ίδιος βέβαια μαζί και η Ελπίδα έγιναν δεκτοί ενθουσιωδώς, καταχειροκροτήθηκαν και έκλεψαν την παράσταση, καθώς ήταν και τα πρόσωπα της βραδιάς…».
   (ΑΛΗΘΕΙΑ) 
  


επιμέλεια Θοδωρής Πυλιώτης

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 21/5/2008