Αρχική Νέα Τοπικά Νήσος Χίος: Καφές και burger για κροίσους στα 7,1 Ευρώ

Νήσος Χίος: Καφές και burger για κροίσους στα 7,1 Ευρώ

13

Κακές συνήθειες φαίνεται να αποκτά η HSW..  Κατά το χθεσινό ταξίδι μου διαπίστωσα οτι οι γνωστές πρακτικές του “καραβομπακαλόγατου” εφαρμόζονται με ζήλο!

 

Περίπτωση πρώτη:

Ζήτησα από το μπάρ ένα μπουκάλι ζεστό νερό.  Κατά τη συνήθη πρακτική δεν μου έδωσαν το μικρό μπουκάλι αλλά το μεγαλύτερο των 70 λεπτών και μάλιστα κρύο.  Οταν επανέλαβα οτι θα ήθελα ζεστό μου είπαν οτι δεν έχει, ενώ όπως είδα τυχαία αργότερα στο αποθηκάκι πίσω από το μπαρ υπήρχαν δεκάδες συσκευασίες νερό εκτός ψυγείου.  Ο κύριος βαρέθηκε..

 

Περίπτωση δεύτερη:

Αργότερα, από άλλο μπαρ ζήτησα ένα burger και ένα καφέ.  Ο καφές ήταν μεγάλου μεγέθους για να χρεωθεί ακριβότερα.  Σύνολο: 7,1 ευρώ για ένα επιεικώς μετριότατο burger και έναν καφέ για κύκλωπα!

 

Περίπτωση τρίτη:

Κάποιος φίλος, πιό ψαγμένος, αμέσως μετά απο εμένα ζήτησε μικρό καφέ και τόστ.  Τα προϊόντα δηλαδή που είναι υποχρεωμένο το κυλικείο να διαθέτει σε ελεγχόμενες τιμές.  Η απάντηση ήταν οτι τα τοστ τελείωσαν!  Περίεργο γιατί υπήρχε επάρκεια σε όλα τα άλλα προϊόντα και απ’ ότι φαίνεται μόνο τα τόστ “τελειώνουν”!

 

Δίπλα στην υποδοχή του πλοίου υπάρχει κουτί παραπόνων.. Οφείλουν να υπάρχουν επίσης φύλλα διαμαρτυρίας στα εστιατόρια και τα κυλικεία.. Δεν είναι διακοσμητικά.. Χρησιμοποιήστε τα! Αφιερώστε 1′ απο το ταξίδι σας για να ενημερώσετε τις ναυτιλιακές εταιρείες οτι δεν μεταφέρουν χύδην φορτίο ή εμπορευματοκιβώτια αλλά επιβάτες.  Και πρέπει να τους σέβονται!

 

ΔΚ