Αρχική Πολιτισμός 26ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

26ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

7

 Από 21 μέχρι 26 Οκτωβρίου 2008 θα πραγματοποιηθεί το 26ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, που είναι ένας θεσμός  καταξιωμένος με διεθνές κύρος και μεγάλη απήχηση στους μουσικούς κύκλους της Ελλάδας και του εξωτερικού, θεσμός-πρότυπο επαρχιακού Φεστιβάλ.


         Το Φεστιβάλ διοργανώνουν η Ένωση Καθηγητών Μουσικής Καρδίτσας, οι <<Μαδριγαλιστές Καρδίτσας>>, οι Φίλοι της Μουσικής υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας και με την υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας, της Νομαρχίας Καρδίτσας και της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.
      
   26 χρόνια πραγματοποιείται το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Καρδίτσα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Ευθυμιάδη και στο οποίο λαμβάνουν μέρος κορυφαία καλλιτεχνικά σύνολα από Ελλάδα και εξωτερικό.


      Το 26ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Καρδίτσας θα φιλοξενήσει εξαίρετες χορωδίες τόσο από όλη την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Το φετινό πρόγραμμα είναι αρκετά φιλόδοξο και περιλαμβάνει σημαντικές μετακλήσεις.
 
 Στο Φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος χορωδίες μικτές, ανδρικές, γυναικείες, νεανικές, παιδικές, δωματίων και σολιστικά φωνητικά σύνολα-που το αργότερο μέχρι τέλη Ιουνίου θα έχουν υποβάλλει δηλώσεις συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι χορωδίες  μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Φεστιβάλ:
Καποδιστρίου  & Κολοκοτρώνη 24  Τ.Κ. 43100  Καρδίτσα
  Τηλ:24410-75440, 24410-42896, Fax:24410-21970,
  Ε-mail: efthimiadisnikos@altecnet.gr