Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Οι Χιώτες μαθητές άφησαν τη σκόνη τους… στο Μαραθώνιο οικονομίας

Οι Χιώτες μαθητές άφησαν τη σκόνη τους… στο Μαραθώνιο οικονομίας

5

 

 

Χιώτικη εκπροσώπηση  στο Μαραθώνιο οικονομίας που έγινε στη Γαλλία ήταν η  μόνη από τις ελληνικές ομάδες που τερμάτισε και μάλιστα με καλή σειρά.
Συγκεκριμένα, οι ομάδες των σχολείων 2ου και 4ου Γυμνασίου, πέτυχαν αντίστοιχα κατανάλωση 312 χλμ. και 109 χλμ. ανά λίτρο και κατέλαβαν πολύ καλή κατάταξη στον αγώνα.
Οδηγός του αυτοκινήτου του 2ου Γυμνασίου ήταν ο μαθητής Δημήτρης Μονής, και του 4ου Γυμνασίου, οι Μιχαλιός και Τσατσαρώνης,
Είναι σημαντικό το ότι τα σχολεία μας με την προσεγμένη δουλειά των ομάδων τους ξεπέρασαν ακόμη και τις ομάδες του Πανεπιστημίου Κρήτης, του ΕΠΑΛ Αιγάλεω και του 3ου Γυμνασίου Πάτρας.Τα  θερμά της συγχαρητήρια εξέφρασε η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στους συναδέλφους Γιάννη Καμενάκη, Κωνσταντίνο Ζώρα και Αναστάσιο Γραμμένο καθώς και στους συμμετέχοντες μαθητές για την επιτυχία τους αυτή και για τη χαρά που έδωσαν σε όλους μας.
Ανεξάρτητα πάντως από τη χιώτικη επιτυχία, ο κ. Γιάννης Καμενάκης παρατήρησε ότι γενικά στις ελληνικές συμμετοχές υπάρχει στασιμότητα.
«Δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα για τα μέσα, ενώ δεν υπάρχει τόσο καλός συντονισμός και συνεργασία», δήλωσε στη «Δ», τονίζοντας όμως ότι, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, η Χίος κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
 
Με πολλή μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η χιώτικη εκπροσώπηση στο Μαραθώνιο οικονομίας που έγινε στη Γαλλία, ήταν η μόνη από τις ελληνικές ομάδες που τερμάτισε και μάλιστα με καλή σειρά .
Συγκεκριμένα, οι ομάδες των σχολείων 2ου και 4ου Γυμνασίου, πέτυχαν αντίστοιχα κατανάλωση 312 χλμ. και 109 χλμ. ανά λίτρο και κατέλαβαν πολύ καλή κατάταξη στον αγώνα.
Είναι σημαντικό το ότι τα σχολεία μας με την προσεγμένη δουλειά των ομάδων τους ξεπέρασαν ακόμη και τις ομάδες του Πανεπιστημίου Κρήτης, του ΕΠΑΛ Αιγάλεω και του 3ου Γυμνασίου Πάτρας.
Εκφράζουμε τα  θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους Γιάννη Καμενάκη, Κωνσταντίνο Ζώρα και Αναστάσιο Γραμμένο καθώς και τους συμμετέχοντες μαθητές για την επιτυχία τους αυτή και για την χαρά που μας έδωσαν.
 
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης
 
Παύλος Καλογεράκης