Αρχική Νέα Τοπικά Διεξαγωγή εργαστηρίου για την εναρμόνιση της επαγγελματικής με την οικογενειακή ζωή

Διεξαγωγή εργαστηρίου για την εναρμόνιση της επαγγελματικής με την οικογενειακή ζωή

9

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Άλκηστις» και ο εταίρος της «Προμηθευτική Α.Ε. Δήμου Ομηρούπολης» στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Εθνικό  Θεματικό Δίκτυο «Εναρμόνιση Επαγγελματικής & Οικογενειακής Ζωής» της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε εργαστήριο με θέμα:
«Δουλειά και σπίτι: πώς θα συμφιλιωθείτε με τις απαιτήσεις τους».


Το εν λόγω εργαστήριο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008 και ώρα 6μ.μ. στο Ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο (Λεωφόρος Ενώσεως 10) στη Χίο.
 
Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ευαισθητοποίηση/ ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών φορέων/ αρχών σε θέματα Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής και η ανάληψη ανάλογων δράσεων στο μέλλον.


Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα λάβουν χώρα τα κάτωθι:
==> παρουσίαση του έργου και προϊόντων του Εθνικού Θεματικού Δικτύου,
==> παρουσίαση εμπειριών και αποτελεσμάτων του έργου «Άλκηστις»:
o Συμβουλευτική γονέων,
o Δημιουργική απασχόληση παιδιών ,
o Εκπαιδευτικό Παιχνίδι,
==> ομιλία με θέμα: «Προώθηση της συμφιλίωσης μέσα από την εργατική νομοθεσία στην Ελλάδα- Διατάξεις για την προστασία της μητρότητας»,
==> διεξαγωγή συζήτησης – βιωματική συμμετοχή/κατάθεση εμπειριών και προβληματισμών από τους συμμετέχοντες στο εργαστήριο,
==> συμπεράσματα και κλείσιμο εργασιών.


Για συμμετοχή στο εργαστήριο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2271094046 (κ. Μαρία Τσικουδή) ή 6973065769 (κ. Ελένη Κωστάλα).


Από την Προμηθευτική Α.Ε.