Αρχική Νέα Τοπικά Συζήτηση για το νέο λιμάνι, ζητά η παράταξη Μεννή

Συζήτηση για το νέο λιμάνι, ζητά η παράταξη Μεννή

6

 

 

Ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου ζητά η παράταξη του Μάρκου Μεννή, να συζητηθεί το ζήτημα της κατασκευής νέου λιμένα στο Δήμο Χίου.
     Εκφράζοντας οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ανθρώπινης Πόλης» την έκπληξή τους από την ανακοίνωση του Δημάρχου Χίου Παντελή Βρουλή που σαφέστατα διαφοροποιείται στο θέμα του νέου λιμανιού (να σημειωθεί ήδη έχουν γίνει οι μελέτες), καλεί τον πρόεδρο του Δ.Σ. να φέρει το θέμα προς συζήτηση.
     Στην ανακοίνωση της παράταξης, υπογράφεται από τους κ.κ. Μεννή, Στούπο, Παπαδόπουλο, Φυτούση και Συριώδη) αναφέρονται τα εξής:
     «Κύριε Πρόεδρε,
     Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα, από ανακοίνωση του κ. Δημάρχου στον τοπικό τύπο, την πρόθεσή του να μην συνδράμει στην κατασκευή νέου κεντρικού λιμανιού στο Δήμο μας, αλλά στη βελτίωση του ήδη υπάρχοντος το οποίο ασφυκτιά.
     Επειδή η άποψη αυτή δεν εκφράζει την παράταξή μας, αλλά, κυρίως, ουδέποτε συζητήθηκε και αποφασίστηκε κάτι τέτοιο από το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου παρακαλούμε, λόγω της σπουδαιότητας του όλου ζητήματος, να θέσετε ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τη «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατασκευή νέου λιμένα στο Δήμο Χίου».