Αρχική Πολιτισμός Στην Αθήνα η συνέντευξη τύπου για το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ “Τέχνη στη...

Στην Αθήνα η συνέντευξη τύπου για το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ “Τέχνη στη γη της μαστίχας”

10

 Αντί για Χίο όπου θα γίνουν οι εκδηλώσεις, η συνένευξη τύπου για το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ “Τέχνη στη γη της μαστίχας”, θα γίνει στην Αθήνα… Γιατί αυτό είναι αναγκαίο δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. Πρέπει όμως να τονίσουμε την ποιότητα των εκδηλώσεων που αναμένεται να παρουσιαστούν από 24 Ιουνίου έως 12 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρεται:


 

 “Στις 12 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ., στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, Ακαδημίας 23, θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα του 1ου Μεσογειακού Φεστιβάλ “Τέχνη στη γη της μαστίχας” που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, από 24 Ιουνίου έως 12 Αυγούστου.
 Το πρόγραμμα μας, πιστεύουμε ότι ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία μας, για ένα ποιοτικό φεστιβάλ και είναι μια ολοκληρωμένη πολιτιστική πρόταση για το πιο ευαίσθητο κομμάτι της χώρας μας, το Αιγαίο.
 Στη συνέντευξη τύπου, θα παραλάβετε το πρόγραμμα, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, αφίσες, το συλλεκτικό αναμνηστικό του Φεστιβάλ μας, καθώς και προϊόντα μαστίχας.
 Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με σκηνοθέτες, ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, με παραστάσεις και συναυλίες.
 Σας ενημερώνουμε, ότι θα παραβρεθούν οι χορηγοί μας, όπως και πολιτικοί που έχουν άμεση σχέση με τη Νησιωτική Ελλάδα. Σας περιμένουμε να σας “κεράσουμε” χιώτικα γλυκά, να πιούμε παρέα χιώτικο ούζο και να … χορέψουμε με τους ήχους της Μεσογείου, παρέα με το συγκρότημα Encardia.
 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Φιλικά
Γιάννα Τριανταφύλλη
Καλλιτεχνική Διευθύντρια”