Αρχική Νέα Αθλητικά Αθλητικός Ομιλος Αιγαίου: Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα 2008

Αθλητικός Ομιλος Αιγαίου: Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα 2008

14

 Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο της πολιτικής της για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου διοργανώνει, σε συνεργασία με  Ιστιοπλοϊκούς και Ναυτικούς Ομίλους της χώρας, «Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα» κατά  τους μήνες από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2008.


Στόχοι του προγράμματος αυτού είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου  των νέων, η γνωριμία με τις ελληνικές θαλάσσιες ομορφιές, η ανακάλυψη εναλλακτικών τρόπων διακοπών, η εκπαίδευση και η δημιουργία ενδιαφερόντων για την ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες όπως αυτή της ιστιοπλοΐας.


Οι νέοι που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τρόπους και δυνατότητες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να απαλλαγούν έστω και για λίγο από το περιβάλλον της πόλης, αλλά και να δημιουργήσουν φιλίες και γνωριμίες, καλλιεργώντας αξίες όπως αυτές της ομαδικότητας και της άμιλλας.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μέσω της Ψηφιακής Πύλης της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, www.neagenia.gr, από 9/6/2008 και ώρα 8.00 πμ έως και την 12/6/2008 και μέχρι ώρα 12.00 το μεσημέρι, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. 


Στη Χίο το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα Ιστιοπλοΐας  Ανοικτής Θάλασσας του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου


 


   Το Γραφ. Τύπου
   Του Α. Ο. Αιγαίου