Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Ειδικό έντυπο για τις εκδηλώσεις του, εκδίδει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ειδικό έντυπο για τις εκδηλώσεις του, εκδίδει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

9

 Στην έκδοση ειδικού έντυπου με πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα διάφορα τμήματα και σχολές προχώρησε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
   Το ειδικό φυλλάδιο φέρει το σλόγκαν «Σύγχρονες σπουδές στην Κοιτίδα της γνώσης» και για το μήνα Ιούνιο παρουσιάζει τις παρακάτω εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη Χίο, όλες ανοικτές για το κοινό.
   Αύριο Πέμπτη, 12 Ιουνίου, το Τμήμα Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών διοργανώνει διάλεξη με θέμα τη ναυτιλιακή πολιτική.
   Η διάλεξη έχει τίτλο “Ζητήματα Ναυτιλιακής Πολιτικής στην UNCTAD” και θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο Κοραής, αίθουσα Α.
   Από το ίδιο τμήμα, και στον ίδιο χώρο, διοργανώνεται ακόμα μια διάλεξη στις 17 Ιουνίου με θέμα Επενδυτικές Υπηρεσίες & Καταναλωτής.
   Η διάλεξη έχει τίτλο “MiFID και η Προστασία του Καταναλωτή Επενδυτικών Υπηρεσιών”.
   Ο Ιούνιος θα κλείσει με διημερίδα για την Ακίνητη περιουσία και τίτλο: “Τεχνικές διαπραγμάτευσης ακινήτων & μεσιτεία, Real Estate-Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας”. Η διημερίδα διοργανώνεται 27 – 29 Ιουνίου (ώρες 17:00 – 20:00) στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης. Διοργανώνεται από το Π.Μ.Σ. “Οικονομική & Διοίκηση για Μηχανικούς” του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης σε συνεργασία με το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ.
   Εξάλλου το Τμήμα Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση “Ποσειδώνια 2008”.
   Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, που φέτος κλείνει δέκα χρόνια λειτουργίας του, επέδειξε το πλούσιο ακαδημαϊκό, συγγραφικό και ερευνητικό του έργο μέσα από ένα προσεγμένο περίπτερο και μία δυνατή ηλεκτρονική παρουσίαση όλων των δραστηριοτήτων του Τμήματος από την έναρξη της λειτουργίας του το 1998 μέχρι και σήμερα.