Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Γιάννης Κοσμίδης: μην πυροβολείτε τη διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου

Γιάννης Κοσμίδης: μην πυροβολείτε τη διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου

21

 
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ
Βουλευτής Χίου – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χίος,, 16 Ιουνίου 2008
«Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται ότι τελευταία στο Νοσοκομείο μας επιτελείται ένα θαυμάσιο, πλούσιο και πρωτοποριακό έργο». Είναι λοιπόν απαραίτητο «οι τόνοι να χαμηλώσουν και όλοι μαζί, ο καθένας από την πλευρά του, με συνέπεια και συνεχή προσπάθεια να βοηθήσουμε το έργο της Διοίκησης και των στελεχών του Νοσοκομείου μας για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του».
Αυτό τόνισε μεταξύ των άλλων ο Βουλευτής Ν. Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Κοσμίδης μετά από συνάντηση εργασίας που είχε με το Διοικητή του Νοσοκομείου. Η πλήρης δήλωση του κ. Ιωάννη Κοσμίδη είναι η εξής:
Τις τελευταίες ημέρες η λειτουργία του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο» είναι πρώτο θέμα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται ότι τελευταία στο Νοσοκομείο μας επιτελείται ένα θαυμάσιο, πλούσιο και πρωτοποριακό έργο. Η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στην Καρδιολογική Κλινική, η λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής (μετά από δεκαετίες), η ενίσχυση με προσωπικό και μέσα και ο εκσυγχρονισμός όλων των Κλινικών και Τμημάτων και η θεσμοθέτηση του Νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου, συνιστούν πραγματική αλλαγή προς όφελος των πολιτών του Νομού μας. Το έργο αυτό είναι προϊόν του αγώνα και της συνεχούς προσπάθειας του Διοικητή, του Διοικητικού Συμβουλίου και των στελεχών του Νοσοκομείου μας.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αγωνίζεται για την υλοποίηση του οράματος για καλύτερες υπηρεσίες υγείας στη Χίο. Πρέπει οι τόνοι να χαμηλώσουν και όλοι μαζί, ο καθένας από την πλευρά του, με συνέπεια και συνεχή προσπάθεια να βοηθήσουμε το έργο της Διοίκησης και των στελεχών του Νοσοκομείου μας για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του.