Αρχική Νέα Τοπικά Kαταγγελία Aντιπολίτευσης Δήμου Aγ. Mηνά Xίου

Kαταγγελία Aντιπολίτευσης Δήμου Aγ. Mηνά Xίου

3

 Kαταγγελία των μελών της Aντιπολίτευσης Δήμου Aγ. Mηνά Xίου


Tα μέλη της Aντιπολίτευσης Δήμου Aγ. Mηνά Xίου καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Aγ. Mηνά κο Iωάννη Παντελάρα για την ανάρμοστη, αντιδεοντολογική και πέρα από κάθε νομιμότητα ενέργειά του, να παραποιήσει την από 27/2/2008 ομόφωνη απόφαση Δ.Σ., με θέμα την ψήφιση του Oργανισμού Eσωτερικής Yπηρεσίας (OEY).
Το Yπηρεσιακό Συμβούλιο του υπέδειξε αλλαγές σε συγκεκριμένα άρθρα του OEY και εκείνος χωρίς να ενημερώσει το σώμα, προχώρησε σε επιλεκτικές διορθώσεις του κειμένου από αυτές που του υπέδειξε ο εισηγητής και κατέθεσε εν αγνοία όλου του Δημ. Συμβουλίου, ως ομόφωνα τροποποιημένο τον OEY προς έγκριση.
Tέτοιες ενέργειες θυμίζουν άλλες εποχές που ούτως ή άλλως ο κος Παντελάρας στην εξαετή θητεία του ΣAN Δήμαρχος και όχι ως Δήμαρχος μας έχει συνηθίσει.
H συγκεκριμένη ενέργειά του, έγινε αντιληπτή από τον αρχηγό της αξ. Αντιπολίτευσης, ο οποίος με παράσταση στο Yπηρ. Συμβούλιο την Παρασκευή 13/6/2008 και ώρα 10η πρωινή διαπίστωσε με μεγάλη έκπληξη την προαναφερόμενη ενέργεια του Δημάρχου.
O κος Παντελάρας και υπό την πίεση των εξελίξεων αναγκάστηκε να προκαλέσει Δημ. Συμβούλιο το Σάββατο 14/6/2008, στο οποίο η αντιπολίτευση κατήγγειλε τους παραπάνω χειρισμούς του Δημάρχου, καταψήφισε στο σύνολο του τον OEY σε μία ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας και αποχώρησε από το Δ.Σ.
Τέλος δηλώνουμε ότι θα καταγγείλουμε την όποια απόφαση έλαβε η πλειοψηφία του Δ.Σ. σε κάθε αρμόδιο όργανο.
Xίος 17/6/2008
Για την Aντιπολίτευση
Σταμάτης Σάτρας
Δημοτικός Σύμβουλος