Αρχική Νέα Αθλητικά Νεολαία ΠΑΣΟΚ Χίου: Μετά τον τελικό τι;

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Χίου: Μετά τον τελικό τι;

4

 Μετά τον τελικό τι;


 Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στο τελικό του Euro 2008 αλλά στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος της Χίου.
 Αρκετές εβδομάδες μετά τη γιορτή του ποδοσφαίρου ,τον τελικό μεταξύ των 2 ισχυρότερων ομάδων της Χίου, τα απομεινάρια του αγώνα “στολίζουν” το γήπεδο της Καλλιμασιάς. Πλαστικά μπουκάλια, χαρτιά και κομφετί βρίσκονται εντός και εκτός του γηπέδου.
 Την ευθύνη για το γήπεδο την έχει ένας εκ των Δ. Ιωνίας , Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΕΠΟ) και της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Χίου (ΕΠΣ). Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό, είναι η άνοδος σε εθνική κατηγορία της ομάδος. Εάν το πρόβλημα όμως της ρύπανσης παραμείνει τότε θα αναγκαστούμε να δράσουμε (εθελοντικά και με τα μέσα που έχουμε).
 Ένα ακόμη πρόβλημα των Χιώτικων γηπέδων είναι η κακή έως ανύπαρκτη συντήρησή τους. Οι τάπητες θα πρέπει να χτενίζονται και να βρέχονται τακτικά. Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε επιτάχυνση της φθοράς τους με το κόστος αντικατάστασης να είναι πολλαπλάσιο. Είναι σύνηθες το φαινόμενο στην Ελλάδα της μη πρόβλεψης κονδυλίων για συντήρηση. Επίσης οι γραμμές θα πρέπει να τονιστούν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρέπει οι υπεύθυνοι των γηπέδων να μεριμνήσουν επιτέλους για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Χίου