Αρχική Νέα Τοπικά Πολυμελής αντιπροσωπεία από την Κερύνεια της Κύπρου στην αδελφοποιημένη Χίο

Πολυμελής αντιπροσωπεία από την Κερύνεια της Κύπρου στην αδελφοποιημένη Χίο

5

 Στις 24 Ιουνίου 2008 έφτασε  στη Χίο πολυμελής αντιπροσωπεία από την Κερύνεια της Κύπρου. Η αποστολή αποτελείται από 50 άτομα στα οποία συμμετέχει η Δήμαρχος Κερύνειας Μαρία Ιωάννου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της.


  Η αντιπροσωπεία  του Δήμου Κερύνειας η οποία επισκέπτεται τη Χίο με δικά της έξοδα  θα παραμείνει στη Χίο έως και την 29 Ιουνίου 2008.


  Θα περιηγηθεί και θα ξεναγηθεί στα αξιοθέατα του νησιού μας και θα απολαύσει τις ομορφιές του.


  Η επιλογή της Χίου ως προορισμό έγινε με αφορμή την υπογραφή μνημονίου αδελφοποίησης, που έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πόλεις εδώ και πολλά χρόνια καθώς και τις ιδιαίτερες σχέσεις και επαφές που έχουν αναπτύξει με αφορμή αυτό.


  Το Σαββάτο 28 Ιουνίου 2008 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Χίου εκδήλωση προς τιμή των φιλοξενούμενων μας Κυπρίων, στο Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χίου, όπου θα συναντηθούν τα μέλη της αντιπροσωπείας με φορείς του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη  της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου μας.


  Θα προβληθεί φιλμ για την ιστορία της Κερύνειας με εικόνα και ήχο και θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα με ελληνικούς χορούς και τραγούδια.


 


                                 Από το Δήμο Χίου