Αρχική Νέα Αθλητικά Πρωτιές και… εκδρομές από τη χιώτικη ομάδα μπριτζ

Πρωτιές και… εκδρομές από τη χιώτικη ομάδα μπριτζ

8

 Με διακρίσεις και συλλογή αγωνιστικών εμπειριών πέρασε το τελευταίο τετράμηνο για τους αθλητές του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ. Πως όμως μπορείς να αγνοήσεις  και τις φυσικές ομορφιές των πόλεων που φιλοξένησαν τους αγώνες: Χαλκίδα , Βαθύ Σάμου , Μόλυβος Λέσβου  και …Αθήνα τα μέρη που επισκεφτήκαμε…


   

    Τέλος Φεβρουαρίου και έξι αθλητές μας συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών .  Οι αθλητές  Στρουμπής Σ. , Καλογεράς Μ., Κουφοπαντελής Κ. και Μαΐστρος Γ. πέτυχαν διακρίσεις στην κατηγορία 1-8 ενώ οι αθλητές Σέγκος Γ. και Πρινιά Μ τερμάτισαν στην 7η θέση στην κατηγορία 1-5 στην Χαλκίδα . 

       Τα πράγματα θα μας πήγαιναν καλύτερα στην επόμενη αποστολή μας στο Βαθύ Σάμου .


 Τέλος Μαρτίου και ο Σύλλογος Αγωνιστικού Μπριτζ Σάμου μας προσκάλεσε στο εαρινό Grand Prix  που διοργάνωνε στο ξενοδοχείο «Σάμος » . Παρεΐστικο κλίμα , χαμογελαστά πρόσωπα , άψογη διοργάνωση  . Πιο χαρούμενοι όμως από όλους οι αθλητές του ΧΟΜ για την κατάκτηση των  πρώτων θέσεων . Σέγκος Γ. , Πρινιά Μ   , Καλογεράς Μ., Κουφοπαντελής Κ. , Στρουμπής Σ. , Στρουμπής Γ. , Σπυροπούλου Γ., Χαβιάρα Π. και Παΐδα Ε. έφεραν μαζί στις αποσκευές τους τα κύπελλα . 


       Τέσσερις από τους φετινούς νέους αθλητές μας , μας εκπροσώπησαν αρχές Ιουνίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών που διοργανώνει η Ελληνική  Ομοσπονδία Μπριτζ κάθε χρόνο .Φέτος πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κτίριο του Ο.Λ. Πειραιά. Οι εμπειρίες για τις αθλήτριες Σπυροπούλου Γ. , Στρουμπή Μ., Ρικανιάδη Α. και Παντελιάδου Λ. , πολλές και ενδιαφέρουσες. Εξάλλου σε μικρό χρονικό διάστημα θα κληθούν πάλι να μας εκπροσωπήσουν σε αγώνες και να φέρουν με την σειρά τους τις νέες διακρίσεις στον Όμιλό μας.


       Για τους αθλητές του ΧΟΜ  όμως το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου ήταν ο πολυαναμενόμενος αγώνας που ήθελαν να συμμετάσχουν . Στα μέσα Ιουνίου λοιπόν ξεκινήσαμε για τον Μόλυβο Λέσβου . Μια περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και μια αθλητική εκδήλωση φτιαγμένη με μεράκι και … φαντασία . Και ο αριθμός των συμμετοχών ήταν πέρα από κάθε φαντασία 200 συμμετοχές πάνω λοιπόν από 300 επισκέπτες  . Ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ όπως όλοι οι Όμιλοι της περιφέρειας έβαλε τα δυνατά του να περάσουμε καλά και να φύγουμε με τις ωραιότερες αναμνήσεις . Φορτσάραμε και εμείς προσπαθώντας όλοι για το καλύτερο . Η μαθήτρια Ξενάκη Α. κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των μαθητών .Στην κατηγορία 1-5 αγωνίστηκαν οι Σέγκος Γ – Πρινιά Μ. (1η θέση στην γενική κατάταξη) , Καββάδας Α. – Παΐδα Ε (διάκριση στην 2η ημερίδα) και Κολόμβος Β.- Φουκαράκης Γ. Στην κατηγορία 1-9 συμμετείχαν οι Κουφοπαντελής Κ. – Μαΐστρος Γ. και Στρουμπής Σ. – Στρουμπής Γ. . Τέλος στην υψηλή κατηγορία OPEN  ο ΧΟΜ εκπροσωπήθηκε από τους Καλογερά  Μ. – Αντωνίου Α. 


        Καθώς  ξεκίνησε η φετινή τουριστική σεζόν ο Χιώτικος Όμιλος Μπριτζ έχει δεχτεί ήδη τους πρώτους του επισκέπτες από Ελλάδα και …. Ολλανδία  . Ενώ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την ακριβή ημερομηνία που η Χίος θα γίνει τόπος συνάντησης των αθλητών του Μπριτζ από όλη την Ελλάδα.     


                                                                                       Από το Δ.Σ. του ΧΟΜ


Λεζάντα φωτογραφίας : Oι αθλητές του ΧΟΜ  στο Μόλυβο…