Αρχική Απόψεις Aρθρα 3τεκνοι αναπληρωτές; το κοινωνικό προφίλ της Κυβέρνησης

3τεκνοι αναπληρωτές; το κοινωνικό προφίλ της Κυβέρνησης

16

 ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ του ΥΠΕΠΘ ΚΑΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ !!!!


Την προσεχή Τρίτη 8-7-2008 θα εισαχθεί προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων το νομοσχέδιο που αφορά τη νέα ρύθμιση για το διορισμό εκπαιδευτικών στην εκπαίδευση.
Από την ανακοίνωση του ΥΠΕΠΘ για  τις θέσεις που προτίθεται να προκηρύξει στο νέο ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών είναι φανερό ότι οι θέσεις στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση μειώνονται δραστικά με αντίστοιχες συνέπειες και στο 40%. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόθεση για αύξηση των διορισμών αλλά για ανακατανομή της πίτας μεταξύ των διαφόρων δικαιούχων.
Η ΠΕΑ που πανηγυρίζει για τις ρυθμίσεις  δεν το αντιλήφθηκε αυτό ; Είναι αναγκαίο πλέον να προχωρήσουμε σε δραματικές αλλαγές όσον αφορά τα συνδικαλιστικά των εκπαιδευτικών και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.
Όπως πρέπει άμεσα να ενισχυθούν οι δεσμοί των συνδικαλιστικών φορέων με τους γονείς.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για ρύθμιση που θα μας αφορά , είχαμε ζητήσει 16 μηνο αδιακρίτως ΑΣΕΠ , έχουμε καταθέσει και εναλλακτική πρόταση όπως μας εζητήθη.
Θεωρούμε αυτονόητη την υποχρέωση του ΥΠΕΠΘ να μεριμνήσει για την κατοχύρωση του μόνιμου διορισμού μας. Είμαστε το 20% των εν ενεργεία αναπληρωτών.
Ελπίζουμε Βουλευτές από όλα τα κόμματα να υποστηρίξουν τις προτάσεις μας.


Κύριε Υπουργέ επειδή εμείς δεν είμαστε μη Κυβερνητική οργάνωση ούτε Σύλλογος Σφραγίδα ούτε παρατρεχάμενοι και επειδή γράμματα γνωρίζουμε και μνήμη έχουμε, σας θυμίζουμε ότι είμαστε εμείς που είχατε εξαγγείλει πως θα μας κάνατε ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ !!!! Τις προσεχείς μέρες λοιπόν θα πέσουν τα προσχήματα και μαζί με αυτά και οι μάσκες και εμείς είμαστε έτοιμοι να προασπίσουμε την επιβίωση των παιδιών μας σύμφωνα με αυτά που εσείς προεκλογικά είχατε εξαγγείλει.
Σε περίπτωση οριστικής άρνησης να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο και άρθρο που θα μας αφορά  και επειδή η υπομονή μας έχει εξαντληθεί προ πολλού  ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους μας ότι οργανώνουμε και εξετάζουμε το ενδεχόμενο να κατασκηνώσουμε στο προαύλιο χώρο του Υπουργείου, παρακαλούνται οι επιτροπές να επικοινωνήσουν μαζί μας για τον προγραμματισμό και την κλιμάκωση του αγώνα μέσα στο υπουργείο πλέον.-


ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ


Η κεντρική συντονιστική επιτροπή                              ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ


politeknia@in.gr