Αρχική Πολιτισμός Μεσαιωνικό Πανηγύρι 2008 στα Μεστά

Μεσαιωνικό Πανηγύρι 2008 στα Μεστά

6

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεστών μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωση η διοργάνωση της πρώτης γιορτής παραδοσιακών χορών στα Μεστά, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μεσαιωνικό Πανηγύρι 2008 στα Μεστά» θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία του…
Στον Νομάρχη κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη, για την ηθική υποστήριξη, την παρουσία του αλλά και την δέσμευσή του για την περαιτέρω βοήθεια του.
Σε όλους τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Στους Δημάρχους μαστιχοχωρίων κ. Ηλεία Κλεισσά και Iωνίας κ. Παναγιώτη Καμίτση, για την υλική και ηθική τους συμπαράσταση.
Στους δασκάλους και τους χορευτές των 15 χορευτικών ομάδων, και ιδιαίτερα στη δεσποινίδα Κωνσταντίνα Αντωνάκη που είχε τον συντονισμό των ομάδων.
Τέλος σε όλους τους Μεστούσους που με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης και που η εθελοντική προσφορά τους ήταν το βασικό θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε, όπως κάθε φορά άλλωστε, η επιτυχία της εκδήλωσης.
Με την ευκαιρία αυτή ο πολιτιστικός Σύλλογος Μεστών προσκαλεί oλους τους Χιώτες στις κεντρικές εκδηλώσεις του «Μεσαιωνικού Πανηγυριού» που θα γίνουν από την 1η έως την 8η Αυγούστου στα Μεστά και των οποίων το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εγκαίρως.