Αρχική Νέα Τοπικά Τροχαίες παραβάσεις με τις ευλογίες της Τροχαίας

Τροχαίες παραβάσεις με τις ευλογίες της Τροχαίας

7

Δεν επιτρέπονται φορτηγά στον δρόμο του Κάμπου. Από τον κόμβο του Κάραβελ έως το τρίστρατο στην περιοχή της εκκλησίας του Χριστού. Αυτό λένε οι πινακίδες. Ισχύει για όλους? Προφανώς όχι.

Η νταλίκα με τα  απαιτούμενα της συναυλίας της κ. Παπαρίζου διέσχισε τον δρόμο του Κάμπου την Παρασκευή το απόγευμα παρότι αυτό απαγορεύεται. Έπρεπε να περάσει από εκεί? Προφανώς όχι. Μπορούσε μια χαρά να πάει από τον κανονικό δρόμο και να μην παρανομήσει. Και όμως παρανόμησε  και μάλιστα της νταλίκας προηγούνταν αστυνομικός της Τροχαίας με τον “φάρο” αναμμένο!!! Άλλη  μια απόδειξη για την χαλαρότητα που δείχνει η Τροχαία Χίου για να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται, δηλαδή να εφαρμόζει τον Νόμο. Το συμπέρασμα από αυτή την περιττή παρανομία είναι ένα, ότι με τις ευλογίες της Τροχαίας ΔΕΝ είναι όλοι ίσοι απέναντι στο Νόμο. (Παρεπιπτόντως η ισότητα απέναντι στον Νόμο είναι επιταγή του Συντάγματος.. ψιλά γράμματα δηλαδή). 

 

Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό ότι ο Δρόμος Χίου – Μεστών σχεδιάστηκε για να παρακαμφθούν όλοι οι οικισμοί αλλά στον κόμβο του Κάραβελ, η παρούσα Νομαρχιακή Αρχή, σχεδίασε ένα κόμβο που – για προφανείς μικροπολιτικούς, ψηφοσυλλεκτικούς λόγους – λειτουργεί εις βάρος του σωστού αρχικού σχεδιασμού και ωθεί τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τον δρόμο του οικισμού του Κάμπου.