Αρχική Νέα Τοπικά Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χίου αναγνωρίζει την ανεξάρτητη γνώμη της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ”

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χίου αναγνωρίζει την ανεξάρτητη γνώμη της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ”

22

Με μια μετρημένη ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει τα μέλη του ότι η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ καμία σχέση δεν έχει με την ίδια, αλλά αποτελεί ανεξάρτητη εφημερίδα.

Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι δεν μπορεί να θεωρείται ότι είναι στο απυρόβλητο η όποια πολιτική θέση που προέρχεται από το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χίου, θεωρεί απαραίτητο να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στο νομό ότι η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ», μετά και την αλλαγή του φορέα, ο οποίος την εκδίδει, καμία σχέση δεν έχει με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αλλά αποτελεί μια ανεξάρτητη εφημερίδα, που εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των εκδοτών της και των δημοσιογράφων, που εργάζονται σ’ αυτήν. Σεβόμαστε την ιστορία της εφημερίδας, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε ότι οι απόψεις, που διατυπώνονται  από τα φύλλα της, δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις και τις θέσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος και φυσικά δεν την δεσμεύουν, όπως δεν δεσμεύουν και τα μέλη της.” 


Από το Γραφείο Τύπου


της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χίου