Αρχική Νέα Τοπικά Το αίτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου για Τμήμα Τουρισμού μετέφερε στον υφυπουργός Παιδείας...

Το αίτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου για Τμήμα Τουρισμού μετέφερε στον υφυπουργός Παιδείας ο ΓΓ Περιφέρειας

4

 
Τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Σπύρο Ταλιαδούρο υποδέχθηκε την Πέμπτη, 17/7, στο Γραφείο του στην Περιφέρεια, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Γιάννης Λέκκας.
Κατά την συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ενημέρωσε τον κ. Ταλιαδούρο για την  πορεία υλοποίησης του Γ΄ Κ.Π.Σ και για τις προτεραιότητες της Περιφέρειας ενόψει της Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου.

Από την πλευρά του ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε στην ημερίδα διαβούλευσης που πραγματοποιήθηκε με τις Πρυτανικές Αρχές προκειμένου να ενημερωθούν για τους πόρους της Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου που θα διατεθούν στα Πανεπιστημιακά μας Ιδρύματα για την έρευνα, τα μεταπτυχιακά προγράμματα και τη δια βίου μάθηση.

Μεταφέροντας  ο κ. Λέκκας, το αίτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά και της τοπικής κοινωνίας για την δημιουργία  στο εν λόγω Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του Τουρισμού,  ο κ. Ταλιαδούρος απάντησε ότι το Υπουργείο Παιδείας εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αίτημα αυτό, το οποίο έχει θέσει προς γνωμοδότηση στο ΣΑΠΕ.