Αρχική Νέα Αθλητικά Στο Πεκίνο ο Π. Καλόγερος, με ιδία έξοδα τον συνοδεύει η μητέρα...

Στο Πεκίνο ο Π. Καλόγερος, με ιδία έξοδα τον συνοδεύει η μητέρα του!

7

 Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία “Ιωνες” κάνει γνωστό ότι ο αθλητής του Σωματείου Παντελής Μ. Καλόγερος θα συμμετέχει στην Εθνική ομάδα στίβου στο αγώνισμα της δισκοβολίας, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Παραολυμπιάδα του Πεκίνου, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Δυστυχώς όμως η ςεπιτροπή δεν δικαιολογεί συνοδό, οπότε ο Παντελής θα συνοδεύεται μεν από τη μητέρα του που θα τον βοηθά με έξοδα της οικογένειας!
Στην ανακοίνωση των Ιώνων αναφέρεται μεταξύ άλλων:
      «Ο Παντελής θα βρίσκεται στο Πεκίνο από 28/08 έως και 19/09, με συνοδό την μητέρα του, Αγγελική Καλόγερου (ιδίοις εξόδοις) και προπονητή τον Νικόλαο Σούμπαση.
      Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον χορηγό Στάμο Φαφαλιό, τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Δ. Ομηρούπολης, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Λαγκάδας, τον Διευθυντή της Προμηθευτικής Βροντάδου και τους προπονητές του, Δέσποινα Σταμπόλου και Παναγιώτη Καλαμάρη.
      Τον σημαντικότερο ρόλο όμως στην επιτυχία του Παντελή έχουν παίξει οι γονείς του, οι οποίοι τον ακολουθούν και τον υποστηρίζουν σε κάθε του βήμα.
Ευχόμαστε στον Παντελή να επιστρέψει από το Πεκίνο όχι νικητής! Γιατί σαν τέτοιος πηγαίνει, αλλά πλήρης εμπειριών και συναισθημάτων».