Αρχική Νέα Τοπικά Αγνοούνται 2 ηλικωμένοι που έφυγαν με βάρκα το απόγευμα της Κυριακής από...

Αγνοούνται 2 ηλικωμένοι που έφυγαν με βάρκα το απόγευμα της Κυριακής από Λημνιά Βολισσού

6

Αγνοούνται από το απόγευμα της Κυριακής, 10/8, οι Νίκος και Γιώργος Λάζος 70 και 63 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν αποπλεύσει για ψάρεμα από το λιμάνι Βολισσού της Χίου.

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, 11/8, από τη Λιμενική Αρχή Χίου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, άμεσα απέπλευσε το Ν/Γ της Λιμενικής Αρχής Χίου προς έλεγχο της θαλάσσιας περιοχής Δυτικής και Βόρειας Χίου.
Η ακτογραμμή από τον λιμένα Μεστών έως την παραλία Αγιασμάτων ελέγχθηκε από την ξηρά με προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Μεστών με αρνητικά αποτελέσματα.
Από τις Λιμενικές Αρχές Οινουσσών, Ψαρών και Καρδαμύλων πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την ξηρά στις αντίστοιχες περιοχές με αρνητικά αποτελέσματα.
Στις έρευνες συμμετείχε και Ε/Π του Π.Ν. ενώ στις ΒΔ ακτές της Χίου συμμετείχαν τρία ιδιωτικά σκάφη με αρνητικά αποτελέσματα.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και από το Α.Τ. Βολισσού με αρνητικά αποτελέσματα.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν από το Ν/Γ της Λιμενικής Αρχής Χίου μέχρι τη δύση του ηλίου με αρνητικά αποτελέσματα και συνεχίζονται από τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη.