Αρχική Νέα Τοπικά Νέα Αντίληψη: ντροπή και θλίψη για το εξώδικο της Δημοτικής Αρχής στο...

Νέα Αντίληψη: ντροπή και θλίψη για το εξώδικο της Δημοτικής Αρχής στο Γηροκομείο

9

 
ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ                                                           Χίος 12/8/08


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Γιάννης Χαλλιορής σχολιάζοντας την αποστολή εξωδίκου, εκ μέρους της ΔΕΥΑΧ, στη διοίκηση του Γηροκομείου Χίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη για τον κατήφορο της δημοτικής αρχής, η οποία αποφάσισε να εξαντλήσει την κοινωνική ευαισθησία της… στέλνοντας εξώδικα στη διοίκηση του Γηροκομείου Χίου, του μοναδικού ευαγούς ιδρύματος της πόλης!”, σημειώνει στην ανακοίνωση ο κ. Χαλλιορής και συνεχίζει
Ντροπή γιατί, αντί της οφειλόμενης οικονομικής και ηθικής στήριξης στο δύσκολο έργο της διοίκησής του, ο Δήμαρχος Χίου επιλέγει το δρόμο των απειλών και των δικαστικών αγωγών.
Θλίψη γιατί, όπως δείχνουν τα καθημερινά γεγονότα, η δημοτική αρχή ξύνει επικίνδυνα τον… πάτο του βαρελιού της χιακής αξιοπρέπειας, προκαλώντας την κοινή λογική και το δημόσιο αίσθημα. Κρίμα!
Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ θα επιδιώξει, έστω και την ύστατη στιγμή, να φέρει για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της χάραξης δημοτικής πολιτικής, έναντι του γηροκομείου.
Θα αναλάβει, παράλληλα, πρωτοβουλίες προκειμένου να εκφραστεί μια νέα ευρεία σύγχρονη και προοδευτική κοινωνική πλειοψηφία, η οποία θα βάλει τέλος στη σημερινή νοσηρή και επικίνδυνη κατάσταση, στο δήμο της Χίου».