Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΝΕ Χίου ΠΑΣΟΚ για άγονες γραμμές

ΝΕ Χίου ΠΑΣΟΚ για άγονες γραμμές

7

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα άλλοθι για τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του κατέρρευσαν. Η τρικυμία στα επιδοτούμενα νερά του Αιγαίου τείνει να συμπαρασύρει και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που σεμνά και ταπεινά πέρασε από τη μηδενική ανοχή απέναντι στη διαφθορά, στη μηδενική αντίδραση…


Για μια ακόμα φορά ο κ. Καραμανλής παραμένει άλαλος απέναντι σε σκάνδαλο, που αφορά στη διαχείριση δημοσίου χρήματος, στη συνδιαλλαγή και στην κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.


Ενώ η άσκηση ποινικής δίωξης κατά στενού συνεργάτη του πρώην Υπουργού Αιγαίου της Ν.Δ. και η ανάμειξη του ονόματος του ίδιου του κ. Αριστοτέλη Παυλίδη σε ένα σκάνδαλο με ποινικές προεκτάσεις δημιουργεί μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα, ο πρωθυπουργός «σφυρίζει» αδιάφορα….


Ενώ τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός γνώριζαν αλλά σιωπούσαν (!!!!!), καμία αντίδραση δεν υπάρχει από τον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ. Εξακολουθούν να κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν. Σιωπούν μήπως και καταφέρουν να συγκαλύψουν για άλλη μια φορά ένα ακόμη σκάνδαλο….


Όμως στην πολιτική το θέμα δεν είναι να λες προεκλογικά μεγάλα λόγια. Το θέμα είναι να τα εννοείς και να το δείχνεις στην πράξη … Σεμνά και ταπεινά…


Από το Γραφείο Τύπου


της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χίου