Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Καμποχώρων: Πρώτο θέμα το υδρευτικό για τις Εργατικές Κατοικίες στη Γεωργική...

Δήμος Καμποχώρων: Πρώτο θέμα το υδρευτικό για τις Εργατικές Κατοικίες στη Γεωργική Σχολή

24

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη νέα συνοικία τους, στο χώρο των εργατικών κατοικιών της Γεωργικής Σχολής, κατέθεσαν οι κάτοικοι στο Δήμαρχο Καμποχώρων.
     Η λαϊκή συνέλευση του νέου οικισμού πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ του Χαλκειούς με τη συμμετοχή 40 περίπου οικογενειών.
     Κατανοώντας τα προβλήματα ο Δήμαρχος Μανώλης Κράκαρης σημείωσε ότι ο Δήμος θα εξετάσει να κατασκευάσει δεξαμενή στην περιοχή ώστε ακόμα και σε περίπτωση κάποιας βλάβης να είναι δυνατή η συνεχής υδροδότηση του συγκροτήματος.
     Ο κ. Κράκαρης επισήμανε ότι ο Οργανισμός Εργατικών Κατοικιών δεν είχε μεριμνήσει για τη δημιουργία αυτής της υποδομής, παρότι που είναι αναγκαία ειδικά σε νησιωτικές περιοχές με τα γνωστά προβλήματα ύδρευσης.
     «Πρόκειται για ένα ανομοιογενές σύνολο κατοίκων. Τώρα αρχίζουν σιγά- σιγά να γνωρίζονται μεταξύ τους οι κάτοικοι που προσπαθούν σε πρώτη φάση να δημιουργήσουν σύλλογο», μας είπε ο Μανώλης Κράκαρης. Μάλιστα τα πρώτα αιτήματα που κατατέθηκαν όπως να πάει νερό πόσιμο, να γίνει περίφραξη του χώρου από την πλευρά του δρόμου, να δεντροφυτευτεί η περιοχή αλλά και να γίνει καθαρισμός των γειτονικών χορταριασμένων οικοπέδων και αγροκτημάτων, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα γίνουν.