Αρχική Νέα Τοπικά Νομάρχης σε λαϊκή συνέλευση Λαγκάδας

Νομάρχης σε λαϊκή συνέλευση Λαγκάδας

7

 

 

 

Την Κυριακή 24-08-2008 πραγματοποιήθηκε Λαϊκή Συνέλευση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λαγκάδας παρουσία του νομάρχη κ. Πολύδωρου Λαμπρινούδη και των τοπικών αρχών του Δήμου Ομηρούπολης.


 


     Έγινε παρουσίαση από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας της μελέτης Επέκτασης του παραλιακού δρόμου (Λιμανιού) Λαγκάδας. Ενώ όλοι οι φορείς και οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι δέχτηκαν θετικά την κατασκευή αυτού του τόσο σημαντικού έργου για τον οικισμό της Λαγκάδας. Το έργο αυτό  ήδη έχει προταθεί για ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α.
     Εκ μέρους της Νομαρχίας έγινε αναφορά και για τα υπόλοιπα έργα που είναι σε εξέλιξη. Ήτοι η Τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Σέντα, η φωταγώγηση του «Γλείφου» και του δάσους νοτίως του οικισμού κ.λ.π.
     Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Ν. Α. Χίου προτάθηκε η ανακατασκευή του τελωνείου στην παραλία και η διαμόρφωση και ο καλλωπισμός της περιοχής Γιοβάρι.
     Τέλος, έγινε ενημέρωση για το επικείμενο έργο της διαπλάτυνσης του έργου της Εθνικής οδού Καρδάμυλα – Λαγκάδα – Μερσυνίδι και η πορεία της κατασκευής του φράγματος στο Σαραπιό.       
 


                                                                      Από το Γραφείο Τύπου
                                                                           της  Ν.Α. Χίου