Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Συγχαρητήρια Διευθυντη Β’ βαθμιας στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες

Συγχαρητήρια Διευθυντη Β’ βαθμιας στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες

8

 Αγαπητοί νέοι ακαδημαϊκοί πολίτες, απόφοιτοι Γενικών Λυκείων και ΤΕΕΓια την εισαγωγή σας σε Σχολή  της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές  εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Μας δώσατε και ιδιαίτερη χαρά με το πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας που φέρατε για τον νομό μας.
      Ευχόμαστε νάναι τα ακαδημαϊκά σας χρόνια γεμάτα  δράση και προσπάθειες για κατάκτηση της πραγματικής  και χρήσιμης επιστημονικής γνώσης προς όφελος δικό σας αλλά  και της κοινωνίας. Εκφράζομε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας  και προς τους γονείς σας που στήριξαν παντοιοτρόπως την μακρόχρονη αυτή προσπάθεια. Πάντοτε τέτοιες χαρές να  δίνετε στις οικογένειές σας.
 Όσοι δεν είδαν τους στόχους τους να επιτυγχάνονται, ας μην απογοητεύονται. Θα πρέπει να έχουν υπόψη τους  ότι στη ζωή δίνονται πολλές ευκαιρίες  για επιτυχία αρκεί να συνυπάρχει και η προσήλωση στον στόχο.
 Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να καλύπτει κάθε εκπαιδευτική ανάγκη και να βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο της παρεχόμενης Παιδείας που είναι ο πόθος και ο στόχος όλων μας.

                         Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης


                              Παύλος  Καλογεράκης