Αρχική Νέα Τοπικά Υποπτη ακύρωση εισιτηρίων σε πτήση της Aegean

Υποπτη ακύρωση εισιτηρίων σε πτήση της Aegean

10

 Φάρσα ή κάτι άλλο συμβαίνει στην περίπτωση 5 οικογενειών (15 συνολικά άτομα) που ενώ είχαν εισιτήριο με τη χθεσινή πρωινή πτήσης της εταιρείας AEGEAN από Χίο για Αθήνα;, φθάνοντας εγκαίρως για το check-in στο αεροδρόμιο του νησιού ενημερώθηκαν ότι είχαν… ακυρώσει τα εισιτήριά τους!
     Το ηλεκτρονικό σύστημα εμφάνιζε τα εισιτήρια να έχουν ακυρωθεί και στις ερωτήσεις των διαμαρτυρομένων πελατών έλαβαν την απάντηση, από τους υπαλλήλους της εταιρείας, ότι την προηγούμενη τηλεφωνικά είχε ζητηθεί η ακύρωση των εισιτηρίων.
Μάλιστα στα έγγραφα της εταιρείας παρουσιάζεται σε μια από τις περιπτώσεις να έχει ζητήσει την ακύρωση ένα 10χρονο παιδί!
     Οι επιβάτες που είδαν να χάνουν την πτήση τους τόνισαν ότι οι ίδιοι δεν τηλεφώνησαν ποτέ. Άλλωστε υπήρχε οικογένεια που στη συνέχεια είχε πτήση για Αμερική, οπότε γιατί να ακυρώσει την πρώτη πτήση;

      Τη μόνη διαβεβαίωση που έλαβαν από την εταιρεία είναι ότι θα εξετάσουν το θέμα ώστε να δουν τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτές τις ακυρώσεις.
     Προβληματισμός υπάρχει πάντως από το γεγονός ότι στις αρχές του Αυγούστου είχε εμφανιστεί το ίδιο φαινόμενο της ακύρωσης εισιτηρίων εν αγνοία των επιβατών που τότε ταξίδευαν όμως με την Ολυμπιακή Αεροπλοΐα.