Αρχική Νέα Τοπικά Γραμματοθυρίδες στον Καρφά

Γραμματοθυρίδες στον Καρφά

14

  Καινούργιες -καινούργιες, δηλαδή όχι και τόσο, μια και για καιρό κείτονταν  παραμελημένες, στέκονται εδώ και λίγες μέρες, όρθιες και περήφανες οι γραμματοθυρίδες στην περιοχή του Κονταριού. 
   Μαζί με την «παλινόρθωση» άρχισαν να φτάνουν στους κατοίκους και οι σχετικοί φάκελοι με τα ενημερωτικά σημειώματα και τα αντίστοιχα κλειδιά.
   Προβλέπονται 6 μήνες προσαρμογής, ώστε να ενημερώσουν οι κάτοικοι τους πάντες ότι η νέα Διεύθυνση αλληλογραφίας τους είναι: Τ.Θ. (Νο…) Κοντάρι, 82100 Χίος.
   Με αυτόν τον τρόπο θα καταλήγει η αλληλογραφίας στα χέρια των κατοίκων με ασφάλεια,  υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του τοπικού γραφείου των ΕΛΤΑ.
   Τώρα αν οι προθέσεις θα υλοποιηθούν ανάλογα θα δείξει.
   Χωρίς να θέλουμε να είμαστε μάντεις κακών, εφιστούμε την προσοχή των ταχυδρόμων αφού θα πρέπει να μεριμνήσουν και για την τακτοποίηση της αλληλογραφίας που από κάποιο λάθος βρεθεί σε άλλη γραμματοθυρίδα.
   Παλιότερα το πρόβλημα ήταν η ελλιπής αριθμοδότηση των σπιτιών και η μη ορθή αναγραφή της διεύθυνσης στους φακέλους, λένε οι ταχυδρόμοι.
   Σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη όμως περιοχή, και με τις θυρίδες να φέρουν μόνο τον αριθμό και όχι το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη (ας μην πούμε τίποτα για όλα τα ονόματα της οικογένειας), μάλλον οι καλές προθέσεις δεν φτάνουν.
   Έλα όμως που οι λογαριασμοί  πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους!
  

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 4/9/2008