Αρχική Απόψεις Aρθρα Λεωνίδας Ζ. Κωστάλας: Είναι πολιτικοί απατεώνες

Λεωνίδας Ζ. Κωστάλας: Είναι πολιτικοί απατεώνες

40

 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


Η θλιβερή παρουσία του πρωθυπουργού (γόνος της μιας εκ των τριών φεουδαρχικών οικογενειών της ελληνικής πολιτικής) έπεισε αρκετούς από τους νεοέλληνες πως έχουμε εισέλθει σε μία νέα φάση του πολιτικού γίγνεσθαι.
Μετά τον καλπάζοντα καπιταλισμό της εποχής Σημίτη (με όλα τα παράπλευρα φαινόμενα σήψης διαφθοράς και συναλλαγής) έχουμε γνωρίσει πλέον έναν άγριο σταλινικό παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμό, ο οποίος έχει μια ζοφερή οικονομική αντίληψη:
Περισσότερος πλούτος στους πλούσιους μιζέρια και αρπαγή περιουσιών για τους υπόλοιπους!!
Αν κάποιος δεν κατάλαβε τι είπε ο ουδέποτε εις την ζωή του εργασθείς πρωθυπουργός (όπως βεβαίως βεβαίως και το Γιωργάκι, η Ντορίτσα και το Κυριακάκι) ας τα ξανακούσει γραπτώς:
Πρώτον θα θεσπίσει και πάλι τα τεκμήρια για την φορολόγηση των ραγιάδων. Δηλαδή αν πίστεψαν οι έλληνες τα προηγούμενα χρόνια πως δύνανται να αγοράσουν πρώτο ή δεύτερο αυτοκίνητο μικρού ή μεγάλου κυβισμού αφορολόγητο, την πάτησαν σαν παμμέγιστα κορόιδα. Από του χρόνου θα φορολογηθούν αγρίως οι γκιαούρηδες!
Δεύτερον θα φορολογήσει και πάλι την μεγάλη κατοικία!! Παύει πλέον το αφορολόγητο για 200 και 150 τ.μ.  Σκλάβε 120 τμ για την οικογένεια σου είναι αρκετά και σκάσε! Άκου ο έλληνας να θέλει να ζήσει σε σπίτι 121 τμ! Σε τέτοια σπίτια μπορούν να ζήσουν μόνον οι 3 οικογένειες και οι υπουργοί τους. Και φυσικά τα αφεντικά τους… Γιατί όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι, υπάλληλοι είναι, με αντάλλαγμα την τυπική διαχείριση της εξουσίας και κάμποσες μίζες.
Τρίτον όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι λωποδύτες! Φοροδιαφεύγουν και φοροαπαλλάσσονται μόνοι τους! Καταργεί λοιπόν ο… γαλάζιος  Στάλιν το αφορολόγητο των 10.500€. Αντίθετα οι μάγκες, οι μυημένοι και δικτυωμένοι δύνανται με τις χρήσιμες υπεράκτιες εταιρείες και τα λοιπά νομικοφορολογικά κολπάκια να μην πληρώνουν. Κι ακόμη μειώνει ο Κωστάκης το ποσοστό φορολογίας στα υψηλά εισοδήματα, για να μπορούν οι πλούσιοι να… επενδύουν και να βρίσκουν τα παιδιά μας δουλειά στις επιχειρήσεις τους με τους ιλιγγιώδεις μισθούς των 400 και 700€!!
Ξέρετε πόσο παραπάνω φόρο θα πληρώσει ο έλληνας του χρόνου; Από 700 έως και 30.000€ !!! Αν είναι δυνατόν… Πόσα αυτοκίνητα θα πουληθούν στη μισή τιμή… Πόσα σπίτια θα τα «φάει» η τράπεζα και η εφορία…
Βρε ουστ από δω πολιτικοί απατεώνες!!  Γιατί έτσι ονομάζονται οι πολιτικοί που άλλα υπόσχονται στις εκλογές (πριν ένα χρόνο) και τα αντίθετα πράττουν: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Το θέμα όμως είναι πλέον αλλού. Εμείς τα κορόιδα θα ανταμείψουμε και πάλι του γαλάζιους και πράσινους πολιτικούς απατεώνες; Θα επιμείνουμε και πάλι να μας κυβερνούν οι φεουδαρχικοί γόνοι και τα λαμόγια τους;
Θέλω μια απάντηση βρε αδελφέ. Μια απάντηση συμπολίτες. Είμεθα κορόιδα; Είμεθα ραγιάδες;
Ή επιτέλους θα επαναστατήσουμε, θα εξεγερθούμε, θα τους διώξουμε…..


Λ. Ζ. Κωστάλας