Αρχική Νέα Τοπικά Παύλος Καλογεράκης: Ευχές για καλή σχολική χρονιά

Παύλος Καλογεράκης: Ευχές για καλή σχολική χρονιά

25

 Ευχές για καλή σχολική χρονιά
προς μαθητές και γονείςΑγαπητοί  μαθητές, φίλοι γονείς,


Για τη νέα σχολική χρονιά που ξανοίγεται μπροστά μας  εκφράζω τις ολόθερμες ευχές μου για μια καλή και αποδοτική πορεία.
Στις μαθήτριες και στους  μαθητές  εύχομαι να έχουν διάθεση για μάθηση και για απόκτηση γόνιμης και σταθερής γνώσης. Εύχομαι να έχουν  πάντα το κουράγιο να αντιμετωπίζουν  κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί. Η νεανική ορμή  και η επιμονή για  πρόοδο φέρνει πάντοτε στο τέλος πολύ ωραία αποτελέσματα. Αρκεί να υπάρχει μια σταθερή προσήλωση στους στόχους και να κυριαρχεί η χρήση της κριτικής σκέψης. Η γνώση είναι προκοπή , είναι δύναμη.
 Στους γονείς, εύχομαι  να γνωρίζουν πάντα χαρές από τα παιδιά τους και να έχουν  τις ψυχικές αντοχές για να τα  στηρίζουν  στην εφηβική τους διαδρομή. Γνωρίζω ότι το κόστος της εκπαίδευσης είναι πολύπλευρο και μεγάλο αλλά η ανταμοιβή είναι σημαντική.
 Από την πλευρά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταβάλλεται  συνεχώς κάθε προσπάθεια  για τη στήριξη με κάθε τρόπο και τη βελτίωση του επιπέδου  της εκπαιδευτικής διαδικασίας στον νομό μας.       Φιλικά,


      Παύλος  Καλογεράκης
          Διευθυντής
        Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
        Ν. Χίου