Αρχική Νέα Τοπικά Φρένο πατούν τα ΚΤΕΛ για μαθητικά δρομολόγια

Φρένο πατούν τα ΚΤΕΛ για μαθητικά δρομολόγια

6

       Δεδομένου ότι το Υπουργείο αγνόησε ΕΝΑΕ και ΚΤΕΛ κι ακόμα μένει αδιευκρίνιστος ο διαγωνισμός για τα μαθητικά δρομολόγια, οι οδηγοί των ΚΤΕΛ κάνουν την προειδοποίησή τους …πράξη, σταματώντας σήμερα τα δρομολόγια.
      Μέχρι χτες το μεσημέρι νεότερες ειδήσεις η Νομαρχία δεν έλαβε από το Υπουργείο, ωστόσο προσπαθεί να διευθετήσει το θέμα, που σίγουρα δημιουργεί προβλήματα σε δεκάδες μαθητές. «Προσπαθούμε να το λύσουμε», τόνισε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και πρόεδρος της Ν.Ε. για θέματα Παιδεία στη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ», αναφέροντας ότι υπάρχει λίγο «φως»  σε συνεργασία με τα εντελλόμενα, για να γίνουν συμβάσεις μέχρι να γίνει ο διεθνής διαγωνισμός, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι να ξαναξεκινήσουν τα μαθητικά δρομολόγια όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ίσως και τη Δευτέρα. «Δύο μήνες θα χρειαστούν περίπου για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός», διευκρίνισε ο κ. Νύκτας, επισημαίνοντας την ανάγκη των συμβάσεων μέχρι τότε.
      Στο μεταξύ οι οδηγοί των ΚΤΕΛ μένουν αμετάκλητοι στην αρχική τους θέση διαβεβαιώνοντας ότι αν δεν υπάρξει εγγύηση από τη Νομαρχία ή το Υπουργείο για τη δουλειά τους και τη πληρωμή τους, δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν ξανά δρομολόγια.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ