Αρχική Νέα Τοπικά Αγωνιστική Πρωτοβουλία κατά Δημοτικής Αρχής Ομηρούπολης για “αλατόνερο” στο Βροντάδο και καθυστέρηση...

Αγωνιστική Πρωτοβουλία κατά Δημοτικής Αρχής Ομηρούπολης για “αλατόνερο” στο Βροντάδο και καθυστέρηση αποχέτευσης Λαγκάδας

8

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ 

Είναι γεγονός ότι η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Μαλαφή, αποτελεί άλλη μια από τα ίδια, στα όσα υποφέρουν οι δημότες Ομηρούπολης τα τελευταία χρόνια. Φοροεισπρακτική πολιτική, υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και διαχείριση με ρυθμούς χελώνας.
Μακριά από τα μεγάλα προβλήματα των δημοτών μας εξακολουθεί να μας εμπαίζει και να κρύβεται πίσω από γενικολογίες και «εξυπνακισμούς».
Αρνείται πεισματικά να αγγίξει θέματα όπως Θόλος, προώθηση προστασίας της Κλειδούς και των αποφασισθέντων, προστασία ηλικιωμένων, ιχθυοκαλλιέργειες, ύδρευση, Παιδεία, αθλητισμός, πολιτισμός.
Άβουλη και μοιραία περιμένει εξ Αθηνών κάποια ψίχουλα για να βγει να θριαμβολογήσει.
Επαίρεται και ψεύδεται για τα ελλείμματα τη στιγμή που κανείς δημότης δε γνωρίζει πού πήγαν τα λεφτά των δανείων και ασφαλιστικών των δημοτικών υπαλλήλων και τη στιγμή που έχει πάρει απόφαση να τα καλύψει με δάνειο!
Δύο μόνο πρόσφατα παραδείγματα:
Εξακολουθεί να δίνει αλατόνερο στο μισό Βροντάδο που τώρα με την ανομβρία είναι εντελώς ακατάλληλο χωρίς να παίρνει κανένα μέτρο.
Ενώ το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε την αποχέτευση στη Λαγκάδα ως κατεπείγον μέτρο για να γίνει άμεσα, ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει γίνει παρόλο που τελείωσε πλέον η καλοκαιρινή σαιζόν.
Είναι γεγονός ότι οι δημότες μας συνεχίζουν να πληρώνουν αυτές τις επιλογές τη δημοτικής αρχής, αλλά όσο τις ανέχονται η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Ως παράταξη θα συνεχίσουμε να εισηγούμαστε φλέγοντα και ουσιαστικά προβλήματα στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό και δε λύνει τα ζητήματα. Χρειάζεται η κινητοποίηση και η δράση των δημοτών μας άμεσα, ώστε να περιοριστούν οι συνέπειες της αντιλαϊκής δημοτικής αρχής Ομηρούπολης.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Δ.  ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ