Αρχική Νέα Οικονομία Μαθήματα καινοτομίας από το NAIAS

Μαθήματα καινοτομίας από το NAIAS

40


{fnc titlos} 



Οι «καινοτομίες για τις επιχειρήσεις του Βορείου Αιγαίου» είναι το θέμα του σεμιναρίου που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο στο ξενοδοχέιο ΧΑΝΔΡΗΣ, από το Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας του Επιμελητηρίου Χίου και της εταιρείας συμβούλων «ΣΥΝΘΕΣΗ» στα πλαίσια του προγράμματος NAIAS.
Ο υπεύθυνος του Κέντρου Μιχάλης Βαφόπουλος σημείωσε ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική ημερίδα με το ξεκίνημα του NAIAS που αφορά την καινοτομία και την αλλαγή ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες δυνατότητες.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις για τις οποίες θα μπορέσουν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι από τον ομιλητή δρ Κώστα Μασμανίδη που σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του Οργανισμού Παρευξείνιας Οικονομικής Συνεργασίας με έδρα την Κωνσταντινούπολη, άρα εξ΄αντικειμένου θα έχει να δώσει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προοπτικές συνεργασίας με τη γείτονα χώρα.
Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να είναι στη Χίο εκπρόσωπος της Περιφέρειας για να παρουσίασει τα νέα προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπου θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι των τραπεζών, του ενδιάμεσου δηλαδή φορέα που θα δώσει τα χρήματα.
Οι επιχειρήσεις που ασοχλούνται με την μεταποίηση και τον τουρισμό είναι οι δύο κλάδοι που μπορούν να ενταχθούν στα παραπάνω προγράμματα.



 

Διαφήμιση