Αρχική Νέα Τοπικά Πρυτανεία για μη συνάντηση με Υπουργό: Κανονίστηκε ραντεβού για Οκτώβριο

Πρυτανεία για μη συνάντηση με Υπουργό: Κανονίστηκε ραντεβού για Οκτώβριο

9

 Τις ενέργειες που έκανε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ώστε να συναντηθεί εκπρόσωπός του με τον υπουργό Παιδείας κατά την επίσκεψή του στη Χίο, με αφορμή σχόλια σε συνάδελφο εφημερίδα μας ανακοίνωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ανδρέας Τρούμπης.
     Με δεδομένο ότι το θέμα της Πανεπιστημιούπολης στα Ταμπάκικα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο θα περιμέναμε από την Πρυτανεία με σχετικό δελτίο τύπου να προλάβαινε τα σχόλια του «πολίτη» (που για να λέμε τα σύκα-σύκα αν δεν τα έγραφε ίσως να μην είχαμε και επίσημη ανακοίνωση).
     Μένοντας στο δημοσιογραφικό μέρος μεταφέρουμε τις πληροφορίες που περιέχει η ανακοίνωση, όπως και τη διαβεβαίωση του υπουργού Παιδείας ότι τον προσεχή Οκτώβριο που θα βρεθεί σε προγραμματισμένη σύσκεψη στη Μυτιλήνη θα διαθέτει χρόνο για να έχει μια αναλυτική συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν την Πανεπιστημιακή κοινότητα του Αρχιπελάγους.
     Όπως ενημερώνει η Πρυτανεία παρά τις συνεχείς οχλήσεις για να υπάρξει συνάντηση του Πρύτανη κ. Τρούμπη με τον υπουργό κ. Στυλιανίδη, υπήρξε η πληροφόρηση ότι «λόγω περιορισμένου χρόνου του κ. Υπουργού, η σύσκεψη για τα θέματα του Πανεπιστημίου, προγραμματίζεται από το υπουργείο στα μέσα Οκτώβρη 2008 στη Μυτιλήνη, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των Περιφερειακών Διευθυντών Παιδείας της χώρας, η οποία ια πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του κ. Υπουργού. Ο κ. Υπουργός τότε θα διαθέτει και τον ανάλογο χρόνο και θα συνοδεύεται από τα αρμόδια Πολιτικά και Διοικητικά στελέχη του Υπουργείου του.
     «κατόπιν αυτών και σε συνέχεια νέων επαφών με τη γραμματεία του κ. Υπουργού εδέχθημεν και ευχαριστίες για την «κατανόησή» μας για τη μη πραγματοποίηση ούτε μιας 5λεπτης προσωπικής συνάντησης…
     «Παρά ταύτα ο κ. Υπουργός εδέχθη το αίτημά να αποκτήσει προσωπική οπτική εντύπωση για τα κτίρια του Πανεπιστημίου, είμαστε δε ιδιαίτερα ευτυχείς, διότι όπως ανεφέρθη σε σύντομη συνομιλία με τον κ. Αντιπρύτανη, απεκόμισε προσωπική εμπειρία».
.