Αρχική Νέα Αθλητικά Πόλο: Τη Δευτέρα η κλήρωση

Πόλο: Τη Δευτέρα η κλήρωση

7

Από τα ομαδικά αθλήματα μόνο το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά κι αυτό βρίσκεται προ των πυλών. Η κλήρωση για την Α1 των ανδρών και των γυναικών είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα και θα πραγματοποιηθεί, μάλιστα, στο πλοίο «Blue Star 1», στην Ακτή Βασιλειάδη του Πειραιά.


Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών έχει οριστεί να αρχίσει στις 15 Νοεμβρίου και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαΐου. Τα πλέι-οφ θα διαρκέσουν από 10 Μαΐου μέχρι 21 Ιουνίου, όπου θα ξέρουμε το νέο πρωταθλητή. Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αρχίζει στις 29 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Απριλίου. Τα πλέι-οφ θα διεξαχθούν από 25 Απριλίου έως 17 Μαΐου.


Στο μεταξύ, σήμερα ξεκινούν οι όμιλοι της Α’ προκριματικής φάσης του LEN Trophy, όπου υπάρχουν και ελληνικές συμμετοχές. Συγκεκριμένα, η Βουλιαγμένη φιλοξενεί στο κλειστό κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου τον 4ο όμιλο και θα τεθεί αντιμέτωπη με την ελβετική Κρόιτσλινγκεν, τη ρωσική Ντιναμό Μόσχας και την ολλανδική Πόλαρ Μπέαρς. Από την πλευρά της, η Χίος θα φιλοξενήσει στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού τον 8ο όμιλο, με τη συμμετοχή της ρωσικής Σπαρτάκ VSPU Βόλγκογκραντ και της βρετανικής Τσέλτεναμ.