Μιχάλης Σφυράκης: Τα ίδια… Παντελάκι μου…

  12

           Τα ιδια Παντελάκι μου….


   

  Η σημερινή δημοτική αρχή του κ Βρουλή δεν πρωτοτυπεί στο θέμα του δρόμου του Κάστρου.
  Απλώς αντιγράφει παλιές αλλά αποτυχημένες πρακτικές των προκατόχων του, ξέροντας ότι στο τέλος θα καταλήξουν στο ράφι όπως και οι προηγούμενες. περιπτώσεις .
  Σήμερα ο Δήμος δανείζεται για να ανταπεξέλθει οικονομικά ,αλλά ταυτόχρονα παραγγέλλει  μελέτες που δεν έχουν τύχη.
  Η εξήγηση είναι απλή , το γιατί ξαφνικά επανέρχεται στη επικαιρότητα το θέμα.
  Για να δικαιολογήσει την απραξία και την αποτυχία του στην επίλυση του κυκλοφοριακού, που μέρα με την μέρα οξύνεται, η δημοτική αρχή αναζητά ενόχους ,φταίχτες και εξιλαστήρια θύματα…
  Οι κακοί οικολόγοι, οι διάφοροι παρδαλοί της Φαίδρας και της Αλκυόνης,  οι ψευτοκουλτουριάδηδες ,σίγουρα και ο  ΣΥΡΙΖΑ… θα έρθουν προσεχώς στη μπούκα  του δικομματικού κατεστημένου.
  Γιατί δήθεν  δεν αφήνουν την δημοτική αρχή να καταστρέψει το μνημείο που  οι αιώνες διατήρησαν ,  αλλά και οι  βάρβαροι κατακτητές σεβάστηκαν.
  Οι ενεργοί και ευαίσθητοι πολίτες ,οι οποίοι έδιωξαν νύχτα τις μπουλντόζες και τα φορτηγά  του Μεννή, δεν θα κάνουν χάρη στον κ. Βρουλή.
  Θα κάνουν το χρέος τους και ας μην ανησυχούν τα διάφορα παπαγαλάκια .
  Αν πράγματι όλοι αυτοί ήθελαν να ασχοληθούν με το ξαλάφρωμα της πόλης από το κυκλοφοριακό βάρος ,μπορούν να εφαρμόσουν μελέτες έτοιμες ,μπορούν να πάρουν απλά και λογικά μέτρα ,και να διορθώσουν τα στραβά και ανάποδα που όλοι βλέπομε και που βγάζουν μάτι.
  Όμως η λογική του πολιτικού κόστους (καμιά διακοσαριά ψήφοι που βγάζουν δήμαρχο)  τους αποτρέπει από την λογική και τους οδηγεί   στο πολιτικό τυχοδιωκτισμό, με αποτέλεσμα να ξεσπάνε στο Κάστρο. .
  .κ ΔΗΜΑΡΧΕ ,ασχοληθείτε επί τέλους με το κυκλοφοριακό και αφήσετε το Κάστρο γιατί οδηγεί σε αδιέξοδο.
  Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται ,καταντά φάρσα.
  Μιχάλης Σφυράκης