Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιάννης Δεμιρτζόγλου- Διευθυντής του Ζωγραφείου Γυμνασίου- Λυκείου: ευχαριστίες προς Δήμο Καρδαμύλων

Γιάννης Δεμιρτζόγλου- Διευθυντής του Ζωγραφείου Γυμνασίου- Λυκείου: ευχαριστίες προς Δήμο Καρδαμύλων

89

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου ο Δήμος  Καρδαμύλων  φιλοξένησε το Ζωγράφειο Λύκειο-Γυμνάσιο από την Κωνσταντινούπολη. Στην ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μελιτζάνη, ο Διευθυντής του Σχολείου  κ. Γ. Δεμιρτζόγλου   ανέφερε:
« Εντιμότατε κ. Μελιτζάνη,
Γνωρίζοντας πως η λέξη ευχαριστώ είναι πολύ φτωχή δίπλα στα ανάμεικτα αισθήματα συγκίνησης, ευγνωμοσύνης, αγάπης που μας διακατέχουν αυτή την περίοδο μετά την εξαιρετική φιλοξενία που επιφυλάξατε στον 30 όμιλο της Σχολής μας κατά την επίσκεψη μας στο πανέμορφο ιστορικό νησί μας με το οποίο η Πόλη μας έχει άρρηκτους  ιστορικούς δεσμούς. Σας ευχαριστούμε για το παραμύθι που γίνατε αιτία να ζήσουμε . Ευχαριστούμε διότι μας κάνατε να αισθανθούμε ιδιαίτεροι! Σας ευχαριστούμε για τα καλά, τα ωφέλιμα, τις γνώσεις, την αδελφική αγάπη και συμπαράσταση που μας προσφέρατε.
Σας ευχαριστούμε για το ότι μας βοηθήσατε να γίνουμε η φωνή των ολίγων και αμέτρητων της Πόλης . σας ευχαριστούμε επειδή συμβάλλατε στο να ακουστεί η φωνή μας και να δώσουμε για μια ακόμη φορά το μήνυμα ότι η Ρωμιοσύνη στην Πόλη ζει, ότι υπάρχουμε και δεν σβήσαμε.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Ζωγραφείου Γυμνασίου- Λυκείου
Γιάννης Δεμιρτζόγλου