Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή «Σήμα» έναρξης Μαγνητικού Τομογράφου

«Σήμα» έναρξης Μαγνητικού Τομογράφου

25

 Με την οργάνωση Ημερίδας με τίτλο «Ενδείξεις και διαγνωστικές δυνατότητες της απεικόνισης με Μαγνητικό Συντονισμό», ανακοίνωσε την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, η “Μαγνητική Τομογραφία Χίου Ι. ΕΠΕ”,  την έναρξη λειτουργίας του Νέου Διαγνωστικού Εργαστηρίου Απεικονίσεων, στην Φάρκαινα, σηματοδοτώντας παράλληλα  την δραστηριότητα της .
 Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νεόδμητου κτιρίου όπου στεγάζεται το κέντρο, προσκάλεσε ο ιδρυτής και επιστημονικός υπεύθυνος, Ακτινοδιαγνώστης Κων/νος Τρομπούκης,  το πρωί της  Κυριακής, από 10:00 έως 13:00, τους συναδέλφους του ιατρούς, προκειμένου να ενημερωθούν για τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τις εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες  που προσφέρονται.
      Το απόγευμα της Κυριακής 18.00 έως 21.00 πραγματοποιήθηκε το δεύτερο τμήμα της εκδήλωσης, στο Ξενοδοχείο Χανδρής. Πανεπιστημιακοί, ειδικοί στον τομέα της Ιατρικής Απεικόνισης θα αναλύσουν  και θα συνομιλήσουν με το ιατρικό κοινό για θέματα που άπτονται των ενδείξεων και των σύγχρονων δυνατοτήτων της μαγνητικής τομογραφίας.
      Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία της ιστορικού Μαριάννας Κορομηλά, με θέμα «Η καλλιέργεια της ιστορικής μνήμης στο άξενο περιβάλλον του 21ου αιώνα»

Διαφήμιση