Αρχική Νέα Τοπικά Δήλωση Τσουρή για το θέμα της περιουσίας του Νοσοκομείου, ανησυχία για τη...

Δήλωση Τσουρή για το θέμα της περιουσίας του Νοσοκομείου, ανησυχία για τη λήξη της προθεσμίας…

7

 


     
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ
Βουλευτής Νομού Χίου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Δήλωση


Χίος, 10 Νοεμβρίου 2008


Τέσσερις ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας (14.11.2008) για την κατάθεση αίτησης ακύρωσης της διαπιστωτικής πράξης, για την περιουσία του Νοσοκομείου, δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε  ενημέρωση ή δέσμευση για την ολοκλήρωση της ανάκλησής της και την έκδοση νέας.


Η παρέλευση της προθεσμίας, που ορίζει ο Νόμος, για την κατάθεση της αίτησης ακύρωσης, ισοδυναμεί με παραίτηση από τα δικαιώματα του «Σκυλιτσείου» Νομαρχιακού Νοσοκομείου και συνεπάγεται αντίστοιχες ευθύνες, οι οποίες θα αναζητηθούν.


Επειδή, όμως, εκείνο που ενδιαφέρει πρωτίστως την τοπική κοινωνία και εμένα προσωπικά, δεν είναι η επανάληψη του σήριαλ «Μονή Βατοπαιδίου», αλλά η διατήρηση της ιδιοκτησίας και του χαρακτήρα της περιουσίας, από το Νοσοκομείο Χίου, καλώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εργαζόμενους και τους τοπικούς φορείς να πάρουν άμεσα θέση, ακόμα και με την κατάθεση προσφυγών εκ μέρους όσων θεμελιώνουν έννομο συμφέρον. Σε αντίθετη περίπτωση, θα χαθεί οποιαδήποτε νομική δυνατότητα προάσπισης των δικαιωμάτων του Νοσοκομείου.


Ελπίδα Τσουρή
Βουλευτής Χίου