Αρχική Νέα Τοπικά Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων με παιδιά προσχολικής ηλικίας

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων με παιδιά προσχολικής ηλικίας

6

  Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Γονέων πραγματοποιεί και φέτος ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας Δήμου Χίου.
     Μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να αξιοποιήσουν και να ανταλλάξουν τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους και να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους.
      Απευθύνεται σε όλους τους γονείς που επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν. Λειτουργούν ως ομάδες των 10-15 ατόμων, με συνολική διάρκεια 30 ωρών.
     Το τμήμα Συμβουλευτική Γονέων με παιδιά προσχολικής ηλικίας ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου (ώρα 5.00-6.30 μ.μ.), με συντονίστρια τη Γιώτα Σιδερίδη, ψυχολόγο- σύμβουλο του Δημ. Οργανισμού Πρόνοιας.
     Οι θεματικές που θα παρουσιαστούν είναι: Aνεξαρτησία- εξάρτηση,  προσκόλληση, όρια , επικοινωνία, επίδραση της τηλεόρασης στα παιδιά, άγχος και φοβίες των παιδιών, ελεύθερος χρόνος και σημασία του, προβλήματα στη συμπεριφορά των παιδιών και τι κρύβεται πίσω τους κ.ά..
     Οι εγγραφές για τα σεμινάρια έχουν ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22710 42502