Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κ. Γείτονας: Πρόγραμμα διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ

Κ. Γείτονας: Πρόγραμμα διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ

21

  Η ΝΔ δεν μπόρεσε σε συνθήκες κρίσης να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, τόνισε ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας που σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ βάζει τα δυνατά του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.
   Επισημαίνοντας ότι ο λαός ζητά αλλαγή πορείας τόνισε τόσο στη συνέντευξη τύπου όσο και το βράδυ σε ομιλία του στα Νένητα ότι το κόμμα βρίσκεται σε επαφή με τους πολίτες για να δημιουργήσει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία, με μια νέα εναλλακτική πρόταση που είναι στον αντίποδα της συντήρησης.
   Ο κ. Γείτονας πλαισιωμένος στη συνέντευξη τύπου από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή, τον πρώην υπουργό Αντώνη Κοτσακά, το Γραμματέα της Ν.Ε. Χίου του ΠΑΣΟΚ Ηλία Κλεισσά και το μέλος της ΝΕ Τούλα Αλοιμόνου ανέπτυξε τους 4 πυλώνες τους οποίους έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για τη νέα περίοδο διακυβέρνησης στην οποία στοχεύει.
   Τόνωση αγοράς, ενίσχυση κοινωνικού κράτους, ανασυγκρότηση της παραγωγής της χώρας και αποτελεσματικό- αποκεντρωμένο Κράτος, είναι τα 4 σημεία στα οποία το ΠΑΣΟΚ έχει παρουσιάσει από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  με την ομιλία του προέδρου του.
   Συνέστησε σε όλα τα μέλη ότι οφείλουν να βάλουν τα δυνατά τους για να πειστεί ο κόσμος, με αυτογνωσία για τις επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και τις αδυναμίες που υπήρξαν.
   Προλογίζοντας η Τ. Αλοιμόνου επισήμανε ότι η Ν.Ε. έχει αποφασίσει στα πλαίσια μιας πολιτικής εξόρμησης του κόμματος να κινηθεί στα χωριά της Χίου, και πράγματι μαζί με τον κ. Γείτονα επισκέφθηκαν το βράδυ της περασμε΄νης Παρασκευής Πυργί, Καλαμωτή πριν την ομιλία στα Νένητα.

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 17/11/2008