Αρχική Νέα Αθλητικά Έπαθλο Forthnet και Forthnet Rookie of the year 2007-2008 και σε Χιώτες...

Έπαθλο Forthnet και Forthnet Rookie of the year 2007-2008 και σε Χιώτες πολίστες

10

 Ολοκληρώθηκαν και για την αγωνιστική περίοδο 2007 – 2008, οι διαδικασίες ανάδειξης των νικητών του Επάθλου Forthnet και της διάκρισης Forthnet Rookie of the year, στο βόλεϊ και το πόλο.

Με πέντε διακρίσεις και αντίστοιχες απονομές, ολοκληρώθηκαν και για την αγωνιστική περίοδο 2007 – 2008, οι διαδικασίες ανάδειξης των καλύτερων παικτών και νικητών του Επάθλου Forthnet στην Α1 Κατηγορία Ανδρών των πρωταθλημάτων βόλεϊ και πόλο, καθώς και των πολυτιμότερων νεοεμφανιζόμενων αθλητών, στο πλαίσιο της διάκρισης Forthnet Rookie of the year.


Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης τύπου, στην οποία συμμετείχαν αθλητές, εκπρόσωποι των επίσημων φορέων και των δύο αγωνισμάτων, καθώς και αθλητικογράφοι, που ούτως ή άλλως συμμετέχουν ενεργά στην ανάδειξη των νικητών, ψηφίζοντας μετά το πέρας κάθε αγώνα τον πολυτιμότερο παίκτη κάθε ομάδας.


Για την αγωνιστική περίοδο 2007- 2008, νικητές αναδείχθηκαν οι:


Έπαθλο Forthnet Volley A1 Ανδρών
Boyan Yordanov ( Θέση: Διαγώνιος, Ομάδα: Ολυμπιακός)


Έπαθλο Forthnet Polo A1 Ανδρών
Νίκος Ντούλος (Θέση: Φουνταριστός, Ομάδα: ΝΟΧ)


Forthnet Rookie of the year (Volley)
Γεράσιμος Κανέλλος (Θέση: Κεντρικός, Ομάδα: Ηρακλής )
Δημήτρης Τζούριτς (Θέση: Ακραίος, Ομάδα: Ολυμπιακός )


Forthnet Rookie of the year (Polo)
Γιάννης Φουντούλης (Θέση: Περιφερειακός, Ομάδα: ΝΟΧ)


Το Έπαθλο Forthnet, απονέμεται στους καλύτερους παίκτες των πρωταθλημάτων της Α1 Κατηγορίας βόλεϊ και πόλο της χώρας μας και αφορά στη δημιουργία των προσωπικών ιστοστελίδων των αθλητών, από την ομάδα interactive marketing της Forthnet. Έτσι, πλέον στις διευθύνσεις www.yordanov.gr και www.nikosdoulos.gr, οι φίλοι του βόλεϊ και του πόλο αντίστοιχα, θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος πληροφοριών για τις δραστηριότητες και τις επιδόσεις των αγαπημένων τους αθλητών, σχετικό φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα από τους αγώνες στους οποίους πρωταγωνιστούν, καθώς και δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί τους, μέσω e-mail.


Φέτος, για πρώτη φορά, απονεμήθηκαν και οι διακρίσεις Forthnet Rookie of the year, οι οποίες αφορούν στη βράβευση του νεοεμφανιζόμενου αθλητή, ηλικίας ως 21 ετών, με την καλύτερη αγωνιστική παρουσία στους αγώνες της Α1 Κατηγορίας Ανδρών στο βόλεϊ, αλλά και στο πόλο.


Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το Έπαθλο Forthnet δημιουργήθηκε μέσα από τη συνεργασία της Forthnet με την Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) στο χώρο του βόλεϊ και με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) στο χώρο του πόλο. Μάλιστα ήδη για το χώρο του βόλεϊ, η Forthnet, αποφάσισε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), να επεκτείνει το θεσμό του Επάθλου, αλλά και της διάκρισης Forthnet Rookie of τhe year και στην Α1 Κατηγορία Γυναικών του ελληνικού πρωταθλήματος.


Ο θεσμός του Επάθλου Forthnet, κατέχει μια αξιόλογη θέση στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα. Στόχος της Forthnet με αυτή την πρωτοβουλία είναι να φέρει, με όχημα το διαδίκτυο, πιο κοντά τους αθλητές και τους φιλάθλους και να αναδείξει έμπρακτα τις άπειρες δυνατότητες που παρέχει η ευρυζωνικότητα και στο χώρο του αθλητισμού.