Αρχική Νέα Τοπικά Παρέμβαση Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ για ανακοίνωση Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Ομηρούπολης

Παρέμβαση Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ για ανακοίνωση Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Ομηρούπολης

8

 Με ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης για την εμπλοκή σε ανακοίνωσή της και εργαζόμενους στο Δήμο Ομηρούπολης.
   Όπως σημειώνει η ΑΔΕΔΥ, «η ανακοίνωση αναφέρεται σε υπαλλήλους που προσφέρουν  έδαφος στο Δήμαρχο να διαβάλλει την Αγωνιστική Πρωτοβουλία μη εφαρμόζοντας για τους «όποιους δικούς τους λόγους» τους νόμους και τις διατάξεις».
   Σημειώνοντας το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των παρατάξεων η άσκηση ελέγχου και κριτικής στο έργο των όποιων δημοτικών αρχόντων τονίζει ότι «δεν έχουν κανένα νομιμοποιητικό έρεισμα να εμπλέκουν σ τη δίνη της δικής τους πολιτικής αντιπαράθεσης εργαζόμενους που στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους απλά και μόνο κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους.
   «Προσπάθειες εμπλοκής εργαζομένων σε πολιτικές στοχεύσεις παρατάξεων σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ που καταλήγει:
   «οι ευθύνες του προβλήματος να αναζητηθούν στις δημοτικές αρχές που τις δημιούργησαν και σε όποιους υπαλλήλους εμπλέκονται σε έκνομες πράξεις».