Αρχική Νέα Τοπικά Ηλεκτρονική Αγορά από το Επιμελητήριο Χίου

Ηλεκτρονική Αγορά από το Επιμελητήριο Χίου

5


Το Επιμελητήριο Χίου, ανοίγει νέους ψηφιακούς ορίζοντες και δημιουργεί νέες υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις μέλη του, με στόχο την απλοποίηση των συναλλαγών με το Επιμελητήριο, τη βελτίωση του επιχειρηματικού τοπίου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς τους.


Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας, δημιουργεί τη Διαδικτυακή Πύλη του Επιμελητηρίου με τον τίτλο «Επιμελητηριακό PORTAL Χίου για την Παροχή Επιχειρηματικών Πληροφοριών και Πρωτοποριακών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Ήλεκτρονική Αγορά Χίου».


Μέσα από την Πύλη κάθε επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει δωρεάν το δικό της site, για να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
Προκειμένου να δημιουργηθούν και καταχωρηθούν τα site, που θα περιέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας, σύντομο προφίλ της επιχείρησης, κ.λ.π., πρέπει να συμπληρωθεί σχετικό ερωτηματολόγιο, γι΄ αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Επιμελητηρίου (τηλ. 22710 44330-1, Fax 22710 44332, e-mail: epimelit@otenet.gr ).

 


Επίσης, στις 19 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, εκδήλωση παρουσίασης του έργου, στην οποία θα παρευρεθεί ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, κ. Β. Ασημακόπουλος, ενώ εκπρόσωποι των αναδόχων εταιρειών θα αναλύσουν τη λειτουργικότητα και χρησιμότητα του έργου.

Την επομένη (20/11/2008) θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία του Επιμελητηρίου, εκπαιδευτικό σεμινάριο σε επιχειρηματίες με θέμα τη χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Portal.